Apple iPad mini 3: a leggyengébb eresztés a cégtől

2014.10.17| Apple
Címkék:

Apple

,

iPad mini 3


Az Apple tegnap bemutatta három újdonságát, az egyik közülük az Apple iPad mini 3. Sajnálatos és megdöbbentő módon az eddigi leggyengébb újdonság a cég kínálatában.

Az Apple tegnap bemutatta három újdonságát, az egyik közülük az Apple iPad mini 3. Sajnálatos és megdöbbentő módon az eddigi leggyengébb újdonság a cég kínálatában. Ezzel másodjára frissítette az iPad mini családot a gyártó, először az iPad mini, majd egy évvel később az iPad mini with Retina Display került napvilágra. Az egyszerűen csak iPad mini 3 nevet kapott táblagép három új funkcióval érkezett elődjéhez képest, ezek a home gombba épített TouchID ujjlenyomat-olvasó, az arany színű készülékburkolat és a 32 gigabájtos tárhely választhatósága kikerült a lehetőségek közzül. Már minden új iPad 2048×1536 pixel felbontással érkezik, így a mini 3 7.9 colos kijelzője 324ppi pixelsűrűséget mondhat magáénak, ez bőven megfelelhet még a pixelhasogatóknak is. Az előző iPad mini az sRGB miatt küzdött némi problémával a színhelyességet illetően, remélhetőleg ezt javította a cég.

Az új mini táblagép 200 mm magas és 134.7 mm széles, hátlapi iSight kamerája 5 megapixeles, az előlapi 1.2 megapixeles szelfik készítésére alkalmas, már ha valaki akar ilyen felbontásban bármit is művelni manapság. Az iOS 8 alatt nagy meglepetésre nem az Apple A8 processzora dolgozik, ami az Apple iPhone 6-ban és az Apple iPhone 6 Plus-ban, hanem a régebbi, 64 bites A7-es chipset, ehhez 1 gigabájt RAM tartozik. Tárhely tekintetében 16, 64 és 128 gigabájtos változatok rendelhetők. A mini 3 akkumulátora 10 óra folyamatos használatot biztosít a gyártó adatai szerint.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az előrendelés megkezdődött, a szállítás jövő pénteken, október 24-én kezdődik az iPad mini 3-ra. A legolcsóbb változat 389 euróba kerül (16 gigabájtos, csak Wi-Fi-s) és 709 euróig megy fel az ár a tudás növekedésével arányosan.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei