Wiki

Szülői felügyelet android telefonra

A Google Play-ben részletesen beállíthatjuk, hogy milyen tartalmakat érhessen el a gyerek a telefonjáról.

A Google támogatja a szülői felügyeletet Androidos mobilok esetén, amelyet a Google Play áruházba belépve és a Menüt előhívva a Beállítások menüpontban találhatunk. Miután aktiváltuk a szülői felügyelet funkciót, be kell állítani egy PIN kódot, így a jövőben csak ezt megadva lehet a mobilon módosítani a szűrést vagy kikapcsolni a szülői felügyeletet. Miután aktiváltuk a funkciót, ebben a menüpontban állíthatjuk be a filmekre, programokra, zenékre vonatkozó korlátozásokat. Fontos tudni, hogy ezek a beállítások mindig csak az adott készülékre vonatkoznak, azaz ha a telefon mellett például a táblagépen is használni akarjuk, akkor ott - ugyanígy - aktiválni kell.

class=

A Google mellett használhatunk nagyobb tudású alkalmazásokat is, így jelenleg népszerű alternatíva az ESET Parental Control és a Kaspersky SafeKid app is, melyeket a Google Play-ről tölthetünk le.

További részletek a Google Play szülői felügyeletéről.

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A Huawei kijött az első Google nélküli telefonjával. Ön szerint van így esélye az új márkának?


Igen, a Huawei így is sikeres lesz
Nem, így nincs értelme megvenni a telefontKorábbi szavazások eredményei