Hogyan telepíthetek alkalmazásokat, menthetem el a névjegyeimet vagy készíthetek egyedi csengőhangot iPhone-ra iTunes használata nélkül?


Ha szeretnél megszabadulni az iTunestól...

Az Apple hivatalosan csak az iTunes segítségével teszi lehetővé az alkalmazások telepítését, ám mára rengeteg olyan program található, amelyek egyszerűbb, gyakran letisztultabb felülettel és funkciókkal várják az iPhone tulajdonosokat. Népszerű alternatíva a SinciOS és az iTools, melyek hasonlóan az iTunes-hoz, többféle művelethez is tökéletesen használhatóak. Mindkét programban néhány kattintással lementhetőek a számítógépre a névjegyek, az üzenetek, a háttérképek és zenék, biztonsági mentések készíthetőek az alkalmazásokról, és szinkronizálás nélkül is lehet fájlokat mozgatni a mobil és a számítógép között. Egyedi csengőhang készítésére (maximum 30 másodperces lehet) és programok telepítésére szintén használhatóak, jailbreak nélkül azonban nem minden funkció elérhető. Windowsos gépen ugyanakkor először telepíteni kell az iTunest is, később azonban nincs szükség a használatára.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei