Hogyan készíthetek képernyőképet a telefonomon?


Néhány egyszerű billentyűkombináció, és már el is készült a kép!

iPhone-on bármilyen menüben vagy alkalmazásban járva elég megnyomni egyszerre a Home (kijelző alatt) és a Lock (a telefon tetején) gombot, amely után a jól ismert zárhang effekt csendül föl, és a kép már el is készült, majd bekerül a Camera Rollba.

Androidos készülékek esetén a 4.0-ás verzió fölött bármilyen menüben vagy alkalmazásban járva a mobil tetején található kikapcsoló, és az oldalt elhelyezkedő hangerő (le) gombot kell egyszerre megnyomni, majd körülbelül három másodpercig tartani őket. A kép elkészültét a zárhang-effekt jelzi, amely után a galériában elérhetővé válik a képernyőmentés. Korábbi Androidos verzióknál többféle mód is létezik, amit érdemes kipróbálni: a Home (képernyő alatt) és vissza (tőle balra) gomb megnyomása egyszerre / a Home és a bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre.

Windows Phone 8 rendszer alatt bármilyen menüben vagy alkalmazásban a Start és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával egy pillanat alatt elkészíthető a képernyőkép. Windows Phone 7 operációs rendszer alatt ezzel szemben nincs közvetlen mód erre, csak külön alkalmazás telepítésével lehetséges ilyen képet készíteni.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei