Hogyan készíthetek képernyőképet a telefonomon?


Néhány egyszerű billentyűkombináció, és már el is készült a kép!

iPhone-on bármilyen menüben vagy alkalmazásban járva elég megnyomni egyszerre a Home (kijelző alatt) és a Lock (a telefon tetején) gombot, amely után a jól ismert zárhang effekt csendül föl, és a kép már el is készült, majd bekerül a Camera Rollba.

Androidos készülékek esetén a 4.0-ás verzió fölött bármilyen menüben vagy alkalmazásban járva a mobil tetején található kikapcsoló, és az oldalt elhelyezkedő hangerő (le) gombot kell egyszerre megnyomni, majd körülbelül három másodpercig tartani őket. A kép elkészültét a zárhang-effekt jelzi, amely után a galériában elérhetővé válik a képernyőmentés. Korábbi Androidos verzióknál többféle mód is létezik, amit érdemes kipróbálni: a Home (képernyő alatt) és vissza (tőle balra) gomb megnyomása egyszerre / a Home és a bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre.

Windows Phone 8 rendszer alatt bármilyen menüben vagy alkalmazásban a Start és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával egy pillanat alatt elkészíthető a képernyőkép. Windows Phone 7 operációs rendszer alatt ezzel szemben nincs közvetlen mód erre, csak külön alkalmazás telepítésével lehetséges ilyen képet készíteni.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei