Li-Pol akkumulátor


Ez a manapság kapható legújabb aksi!

Az általad megvásárolt akku egybőlhasználható. Nincs korlátozásod, nincs megszorításod. Bármikor feltöltheted, és akár menet közben (még a 100 %-os érték előtt is bármikor) leveheted a töltőről, és használhatod a berendezésedet.

 

Formázás

Formázni ezeket az akkukat nem kell. Egyszeri - hosszú - feltöltéssel elérik maximális kapacitásukat.

Mindennapi használat / Karbantartás

A mindennapi használat során semmire sem kell figyelned! Egy a lényeg, hogy lehetőleg márkás töltővel töltsed, az eredeti aksikat. Ugyanis az utángyártott termékek itt is komoly problémát okozhatnak!


Töltés

Akkor töltöd, amikor szeretnéd, és akár 50 %-on is leveheted a töltőről, megszakítva a töltés folyamatáét, és használhatod a ketyerét. Majd, mintha mi sem történt volna, visszadugod a töltőre, és megy az energia az aksiba megint... Az akku túltöltését a készülék beépített védelmi elektronikája nem teszi lehetővé.

Lemerítés-kisütés

Az akku lemerítése, kisütése szükségtelen, felesleges. Mély kisütésük nem lehetséges, az akkuba épített védelmi elektronika ezt nem teszi lehetővé. Persze ez is csak a márkásabb termékektre igaz. Az utángyárottak esetében előfordulhat, hogy ezt a védelmet kispórolják... Ne tudd meg, mi lesz a vége! Eldurranhat az aksid, túlmelegedhet, sérülhetnek a cellák, és akár fel is púposodhat.


Régi aksi kezelése

 

Bár ezt nem szeretik jelezni, de ez az aksi is rendelkezik egy kis emlékezettel. Azaz, ha minden alkalommal 70 %-on kezded az újratöltést, akkor egy idő után az lesz az alap szint (kvázi riasztási szint), és annak elérésekor fog jelzést küldeni feléd, hogy töltést kér. Ezt úgy lehet eltüntetni, hogy ekkor nem teszed töltőre, hanem leteszed egy olyan helyre, ahol nem zavar a folyamatos riasztása, és hagyod, hogy addig merüljön, amíg magától ki nem kapcsol. Ezután visszakapcsolod, és ismét megvárod, míg magától kikapcsol. Ezt a folyamatot még 2x megcsinálod, majd hosszan töltöd egyszer. Ekkor az aksid kapott egy újra kalibráláshoz hasonló kezelést, ami után egy ideig ismét jól fog szerepelni.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei