Minecraft


A Minecraft egy háromdimenziós játék világ, amiben szabadon mozoghatunk, építkezhetünk, tárgyakat készíthetünk, harcolhatunk szörnyekkel, másokkal beszélgethetünk és kereskedhetünk.

Megjelenés dátuma: 2022. 02. 22.

 

A svéd Mojang Studios játékfejlesztő cég 2011-ben készítette el a Minecraft-ot, amit 2014-ben megvett a Microsoft. 2020-re minden idők legbefolyásosabb játéka lett havi 125 millió aktív játékossal. A Minecraft egy háromdimenziós játék világ, amiben szabadon mozoghatunk, építkezhetünk, tárgyakat készíthetünk, harcolhatunk szörnyekkel, másokkal beszélgethetünk és kereskedhetünk. A Minecraft sokszínűségéhez nagyban hozzájárul, hogy módosításokat (új játék elemeket, blokkokat, tárgyakat, textúrákat, hangokat, karakter kinézeteket, stb.) is hozza lehet adni. A játék különböző verziói nagyon sok féle rendszeren futnak: Windows, macOS, Linux, játék konzolok, Raspberry PI, stb.

minecraft

A Minecraft innen tölthető le.

 

Vissza a metaverzum oldalra


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei