Wiki

Milyen lesz a mobilunk, ha a Microsoft készíti (ezt is)?

Vidám dolgok mobilra...
 1. Mindenki azonos telefont kap.
 2. Minden új felhasználónak (eladás esetén is) új memóriát kell venni.
 3. Mindenki csak Microsoft programokat használhat majd.
 4. A display-t le kell cserélni egyetlen egy kék hátterű kijelzőre, ami mindig csak annyit fog kiírni, hogy "General Protection Mobile Fault" (általános mobil-védelmi hiba).
 5. A SUN is fog telókat fejleszteni, melyek sokkal gyorsabbak, szebbek és strapabíróbbak lesznek, viszont a hálózatoknak mindössze 5 %-án használhatóak!
 6. Állandóan nyomás alatt leszel, hogy UpGrade-eld (frissítsed) a telefonod.
 7. Csak Te használhatod a telefont (másnak nem adhatod át jogtisztán, még kölcsönbe sem) addig, amíg meg nem veszed a "Mobile 2000"-et, vagy a "Mobile XP"-t. Azonban ekkor sem lehet mással összekapcsolni!
 8. Váratlanul (akár egy SMS írás közben is) meg fog halni a géped (szép halál a kék halál), és akkor neked újra kell indítanod az egészet (CTRL + ALT + DEL). Hja és ezt természetesen normál procedúrának kell elfogadnod. (Nem lehet kifogásod ez ellen.)
 9. Minden esetben, amikor új szolgáltatást találnak ki a cégek, neked új telefont kell venned!
 10. Neked újabb és újabb "Microsoft Mobile" kiegészítőket kell venni ahhoz, hogy a jövő évben is bejelentkezhess a hálózatba.
 11. A tökéletes működés érdekében csak "Microsoft kompatibilis" jelzéssel ellátott kiegészítőket vehetsz. Bár a cég ekkor sem fog felelősséget vállalni az esetleges leállások, hibás működés miatti problémákért!
 12. Minden esetben, amikor elmész egy boltba "UpGrade"-elni, a hátad mögött egy Microsoft információs leolvasó átvizsgálja a gépedet, és jelentést küld annak állapotáról. Abban az esetben, ha a jelentés tartalma nem tetszik a Microsoft-nak, akkor akár ki is zárhat a hálózatból, és UpGrade-ekből. Ezáltal rákényszerítve egy új "Microsoft Mobile" megvásárolására!
 13. Komolyabb lefagyások esetére fel kell szerelned a gépedre egy RESET feliratú gombot is, melyet megnyomva - mint ha mi sem történt volna - géped ismét hajlandó szabályosan dolgozni!

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei