Elveszett/ellopták az Androidos mobilom. Van rá mód, hogy megkeressem, zároljam, vagy legalább töröljem róla az adatokat?


Távrol is megcsörgethető és törölhető az elveszett Androidos mobil.

Igen, ezt külső program segítsége nélkül is meg lehet tenni Androidos telefon esetén. Fontos tudni azonban, hogy a funkció csak akkor működik, ha a telefonon a Beállítások – Biztonság – Eszközkezelő menüponton belül engedélyezve lett az Android eszközkezelő, míg a térképes követéshez a helymeghatározás aktív állapota szükséges. A telefon nyomon követéséhez először be kell jelentkezni a megfelelő Google fiókkal az áruházba, majd a Beállítások – Android eszközkezelő menüpontot kiválasztani. Itt a térképes keresőn megjelenik a telefon körülbelüli helyzete, amennyiben pedig a mobil nem elveszett, hanem valahol a lakásban található, meg is csörgethető a készülék, ami néma üzemmódban is maximálisan hangerőn történik meg. A valóban elveszett/ellopott telefonok esetében lehetőség van az online zárolásra és lekódolásra, súlyosabb esetben pedig akár minden személyes adat is törölhető a mobilról.

új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei