Belépés a metaverzumba


Hogy lehet belépni a metaverzumba? – sokakban felmerül a kérdés a metaverzumról olvasva, de a válasz nem is olyan egyszerű.

Megjelenés dátuma: 2022. 02. 22.

 

Hogy lehet belépni a metaverzumba? – sokakban felmerül a kérdés a metaverzumról olvasva, de a válasz nem is olyan egyszerű. Először is a metaverzum nem egy valami. Jelenleg ez egy koncepció, aminek több megvalósítása is létezik. Több cég épített vagy épít egy-egy metaverzumot, amik egyelőre nem kapcsolódnak egymáshoz. Ez azt jelenti, hogy több metaverzum van és igy többet is kipróbálhatunk. Pl. be lehet lépni a Fortnite-ba, a Roblox-ba, a Minecraft-ba, a Sandbox-ba, a Sensorium Galaxy-ba, a Decentraland-be, a Cryptovoxels-be, stb. Mindegyik más, szóval érdemes többet is kipróbálni.

Először is jó hír sokaknak, akik nem rendelkeznek VR szemüveggel, hogy a szemüveg nem alapfeltétel. Számítógépen, játék konzolon és mobilon is lehet csatlakozni, bar nyilván szemüvegben a legteljesebb az élmény.

 

Vissza a metaverzum oldalra


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei