ZTE: olcsó internettábla a Telenornál

2011.03.17
Címkék:

2011. március 8-tól újabb androidos táblagéppel bővült a Telenor kínálata. A hazai mobilszolgáltatók között elsőként érhető el a Telenornál a 7 colos ZTE V9 Light, amelyet azoknak ajánlanak, akik most ismerkednek a tabletek világával.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Gartner kutató és tanácsadó cég 2010. októberi előrejelzése szerint a táblagépek eladása a következő öt évben ugrásszerűen megnő: a 2010-es 20 millióhoz képest 2011-ben már 50 millió ilyen készüléket adnak majd el világszerte, ez a szám 2014-ben pedig várhatóan eléri a 150 milliót. Az innovatív, 3G- és WiFi kapcsolattal az internetre csatlakozó tabletek tehát a jövő legkelendőbb mobilkommunikációs eszközei lehetnek.

Az okostelefonok a folyamatos internetkapcsolatnak köszönhetően nagyban segíthetik a kommunikációt, a napirend megszervezését, és kötetlenebbé teszik a mindennapokat. A táblagépek világa azonban az okostelefon felhasználók számára is tartogathat meglepetést, hiszen a nagyobb méretű érintőképernyő, a multimédiás funkció jelentős mértékben fokozza a felhasználói élményt. A ZTE V9 Light épp azok számára ideális megoldás, akik nyitottak az újdonságokra.

ZTE: olcsó internettábla a Telenornál

„Egyik legfőbb törekvésünk, hogy minél több ember érdeklődését felkeltsük az internet iránt, és bemutassuk az aktív internethasználat előnyeit. Ügyfeleink eltérő igényeinek és internet használati szokásainak megfelelően kifejlesztett mobilinternet csomagjaink mellett készülékportfóliónkat is úgy alakítjuk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő megoldást. Így azok számára, akik nem akarnak sokat költeni, viszont mindenképpen szeretnék átélni a tablet-élményt, tökéletes választás a ZTE alapgépe, amely minden, az ilyen készülékekre jellemző funkcióval rendelkezik” – mondta Nyilas Orsolya, a Telenor megbízott PR vezetője.

A ZTE 7 colos érintőkijelzővel, Wi-Fi-vel, 3G-vel felszerelt táblagépén Android 2.2-es operációs rendszer fut, súlya mindössze 389 gramm, akkumulátora pedig akár 10 órán át is működik egy feltöltéssel. A könnyen használható, hanghívásra is alkalmas készülék 3 megapixeles kamerával és a videohívásokhoz külön webkamerával rendelkezik, memóriája 32 gigabájtig bővíthető. Számos, az üzleti és a magánéletben egyaránt hasznos alkalmazás futtatható rajta, a nagyméretű képernyővel pedig élmény az olvasás és a böngészés, egyszerű a navigáció. A ZTE V9 Light-tal könnyen szinkronizálhatjuk Google- és Facebook-fiókjainkat, emellett az Android Marketről igény szerint rengeteg alkalmazással bővíthetjük a készülék funkcióit.

ZTE: olcsó internettábla a Telenornál

A ZTE V9 Light új Internet Flexi Plus mobilinternet előfizetéssel 5000 forintos kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidővel, költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal, illetve kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A készülék teljes ára részletfizetés nélkül 29 000 forint.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei