Zászlóshajó tudású kagylós telefont mutat be a Huawei

2022.10.24| Playfuldroid
Címkék:

Huawei Pocket S


A közelmúltban megjelent jelentések szerint a Huawei új, összehajtható kijelzős kagylós telefon bevezetésére készül, igaz, egyelőre csak Kínában.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cég ma hivatalos megerősítést adott ki a Weibo-n, hogy november 2-án 19 órakor bejelenti a Huawei Pocket S-t.

2021 decemberében a Huawei bejelentette a Huawei P50 Pocket modellt mint az első, összehajtható képernyős flipes telefont a kínálatában. Olyan zászlóshajó specifikációkkal debütált, mint a 6,9 hüvelykes, összehajtható OLED kijelző, a Snapdragon 888 és a 40 MP-es kettős kamera.

A Huawei Pocket S hivatalos előzetese azt sugallja, hogy több színben is elérhető lesz, mint például fekete, kék, rózsaszín, fehér, zöld és sárga. A jelentések azt állítják, hogy a Pocket S két CPU-változatban érkezhet. A TENAA adatbázisában megjelent modellt a Snapdragon 888 4G hajtja, ám P50 Pocket S-nek lesz egy Snapdragon 778G 4G változata, amely még nem jelent meg a kínai tanúsítási platformokon.

A P50 Pocket S Snapdragon 888 4G változata várhatóan 120Hz-es frissítési frekvenciát támogató OLED panellel, a Huawei házon belüli XMAGE képfeldolgozó technológiájával és a HarmonyOS 3-mal érkezik. Előfordulhat, hogy a készülék nem tartalmaz másodlagos kijelzőt. A feltételezések szerint 256 GB-os és 512 GB-os tárhellyel érkezik, amelyek ára valószínűleg 4999 jüan (689 dollár) és 6999 jüan (965 dollár) lesz.

Zászlóshajó tudású kagylós telefont mutat be a Huawei

A Snapdragon 778G-vel hajtott P50 Pocket S megfizethető flip telefonként érkezhet a kínai piacra. A közeljövőben más kínai márkák is piacra dobhatnak megfizethető kagylókészülékeket.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei