WP7 Mango: 500 újítással

2011.05.24
Címkék:

Nem aprózza el a Microsoft a Windows Phone 7 legújabb, még fejlesztés alatt álló változatát, rögtön ötszáz újdonságot ígért a nagyérdeműnek.

Nem aprózza el a Microsoft a Windows Phone 7 legújabb, még fejlesztés alatt álló változatát, rögtön ötszáz újdonságot ígért a nagyérdeműnek Japánban a Microsoft Developer Forum 2011-en. Steve Ballmer beismerte, mintegy egy évvel később jöttek ki a platformmal mint kellett volna, de most annál aktívabban dolgoznak rajta. Többen kipróbálhatták már az alfa állapotú Mangot, amely már engedélyei a külső fejlesztők által készített programok számára is a multitaskingot, a jobb Twitter integrációt, az új e-mail funkciókat, valamint a szintén beépített SkyDrive-ot. A Microsoft múlt héten vásárolta fel a Skype-ot 8.5 milliárd dollárért, feltehetően ez is beépítésre kerül majd a Mangoba. Ballmer elárulta, Japánban év végéig biztosan elér a Mango frissítés.

A Microsoft a pletykák szerint ma fogja bemutatni legújabb mobiljait, amelyek között megtalálható lesz négy Samsung, két HTC, két Acer és 1 Dell készülék. Ezek mindegyike bizton számíthat majd a frissítésre év vége előtt, bár a gyártók oldaláról a hivatalos bejelentés csak nyáron várható. A Windows Phone 7-tel kapcsolatban érdekes lehet a Gartner elemző cég szerint 2011 első negyedévében mintegy 1.6 millió WP7-es telefon talált gazdára, miközben a Windows Mobile 6.x rendszerrel felszerelt mobilokból kétmillió fogyott. Nem túl bíztató előjel.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei