Windows iPaden, böngészőből? Igen!

2021.07.15| 9to5Mac
Címkék:

Windows 365


A Microsoft webböngészőbe hozza a Windows rendszert, iPad-en és Mac-en is működni fog.

Ma a Microsoft bemutatta a Windows 365 szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Windows teljes verzióját futtathassák bármely eszköz böngészőjében. Az új szolgáltatás eleinte csak a vállalkozások számára elérhető, de tekintettel a Microsoft felhőplatformokra helyezett hangsúlyára, nagyon valószínű, hogy a jövőben elérhetővé válik a fogyasztók számára.

A Microsoft Windows 365 szolgáltatást kínál minden méretű vállalkozás számára, függetlenül attól, hogy egyéni vállalkozásról vagy hatalmas szervezetről van szó. Az egészben az a legjobb, hogy a Mac 365 mellett iPad-en is futtathatja a Windows 365 rendszert.

Windows iPaden, böngészőből? Igen!

Ahogyan a Microsoft streaming Xbox szolgáltatása létrehoz egy virtuális Xbox-ot a felhőben, a Windows 365 létrehoz egy virtuális felhő-PC-t. A Windows 365 segítségével beállított felhő PC-k teljesen testreszabhatók, akárcsak egy fizikai számítógép. Kiválaszthatja, hogy mennyi RAM és tárhely kerüljön a virtuális számítógépbe. A Microsoft webhelye szerint akár 512 GB és 16 GB RAM-mal is konfigurálható egy felhő PC.

A Windows 365 bármely eszközön teljes Windows-alkalmazásokkal adja az élményt. A felhőalapú számítógép elmenti az aktuális állapotot, így zökkenőmentesen válthatunk az eszközök és a platformok között. Ez az első alkalom, amikor az iPad képes lesz teljes asztali operációs rendszert futtatni hagyományos ablakokkal és alkalmazásokkal, annak ellenére, hogy csak webböngészőről beszélünk.

A Microsoft lépéseket tett a felhő PC-k Zero Trust architektúrával történő biztonságának megőrzése érdekében. A virtuális számítógépre való bejelentkezéshez a Windows 365 rendszeren keresztül többtényezős hitelesítésre lesz szükség. Minden titkosítva van, a tárolt adatoktól kezdve a hálózati forgalomig.

A vállalat az Azure Virtual Desktop platformra építette a Windows 365 rendszert, hogy az üzleti rendszergazdák nyomon követhessék szervezetük összes felhő PC-jét.

Remélhetőleg a Microsoft előbb utóbb elhozza a Windows 365-t a fogyasztókhoz. Szeretném, ha hagyományos asztali környezetet használhatnék az iPad Pro-n, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg más ember is szeretné ezt. A Mac-felhasználók számára előnyös lenne a fogyasztói felhő-PC is, mivel ez nem követeli meg a Windows telepítését a Boot Camp vagy a Parallels segítségével.

A Microsoft 2021. augusztus 2-án indítja el a Windows 365 rendszert a vállalkozások számára. A Windows 365 az indításkor támogatja a Windows 10-et, ez később Windows 11-re frissíthető. A Windows 365 modern böngészőkben fog működni Mac, iPad, Android és Linux eszközökön.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei