Wi-Fi gond az Android 4.2-vel!

2013.02.12| Android Authority

Vigyázat Nexus 4 és Nexus 7 tulajok, egyelõre ne frissítsétek a rendszert, mert gond lehet a vezeték nélküli internet-használattal.

Vigyázat Nexus 4 és Nexus 7 tulajok, egyelõre ne frissítsétek a rendszert, mert gond lehet a vezeték nélküli internet-használattal! A Google Code oldalán található információk szerint az Android 4.2.x rendszerrel gondok akadnak, így elsõ körben a Google Nexus 4 mobilt, illetve Google Nexus 7 táblagépet használóknak szól a felhívás. Novemberben érkeztek az elsõ hírek a Wi-Fi hibájáról, hiszen elvileg tökéletes jelnél is lekapcsolódtak a készülékek a hálózatról „A kapcsolat elveszett” hibával. A hiba csak bizonyos routerek használatával áll fenn, tehát létezik e tekintetben bug-mentes Nexus készülék. Az XDA fórum egyik topicja szerint megoldás lehet egy fix sáv választása a routeren és az ARP filtering, másnál viszont a fizikai helyett a virtuális router használata hozta helyre a gondot, de ki lehet próbálni a Wi-Fi Fixer programot is a Playrõl. November óta fennáll egy komoly gond és még mindig nincs hivatalos javítás. Mikor lesz?

Wi-Fi gond az Android 4.2-vel!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei