Visszatér a BlackBerry!

2020.08.20| Android Authority

A BlackBerry márka újra telefonokat készít 2021-től, ráadásul 5G-s változatban, természetesen az elvárt fizikai billentyűzettel együtt.

A TCL és a BlackBerry idén megerősítették, hogy teljesen elváltak útjaik, így előbbi már biztosan nem ad ki utóbbi márkájú okostelefont. Ez azonban nem zárja ki, hogy más megtegye ezt, a BlackBerry név tehát 2021-ben visszatér a köztudatba az Onward Mobility cégnek köszönhetően. Egészen pontosan az amerikai vállalat webhelyén azt írja, „új BlackBerry 5G mobilok” jönnek jövőre, azaz új, 5G-os csatlakozással és fizikai billentyűzettel rendelkező okostelefonokat fogunk látni.

Visszatér a BlackBerry!

A QWERTY okostelefonok egykori királya 2021-ben valamikor visszatér az európai és észak-amerikai piacokra, az OnwardMobility és a FIH Mobile Limited licencszerződésének köszönhetően. Az Onward Mobility szerint ezek az új telefonok „rendkívül biztonságosak” lesznek, és „teljes körű biztonsági megoldásokat kínálnak”.

A cég egyelőre nem részletezte ezeket a biztonsági funkciókat és megoldásokat. Egyelőre nagyon keveset tudni az érkező mobilokról, bár a 9to5Google úgy tudja, legalább egy eszköz fizikai billentyűzettel rendelkezik, amelyről ismert volt a BB.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei