Videón a 850 ezer forintos Xiaomi

2019.09.26| Android Police
Címkék:

Xiaomi

,

Mi Mix Alpha


Elöl, hátul és oldalt is csupa-csupa kijelző a Xiaomi Mi Mix Alpha.

Írtunk már a Xiaomi Mi Mix Alpháról, most viszont videót is prezentálunk hozzá. A kínai cég Mi Mix szériája mindig is valami extrát, valami különleges funkciót hozott. Az Alpha egyelőre csak koncepcióként létezik, amely akár tömeggyártásba is kerülhet. Az Alpha körben egy darab kijelző, mindössze a hátlapi kamera miatt kapott egy betétet, ez rejti a 108 megapixeles szenzort.

Bár erős kétségeink vannak az „aztamindenit” érzést követően a napi használattal kapcsolatban, tény és való, hogy a körbe kijelző elképesztően nagyot üt. A kialakításnak köszönhető a 180.6% százalékos képernyő-burkolat arány. Az nem tiszta, hogy a vállalat milyen anyaggal védené az igencsak sérülékeny panelt, mindössze „rétegekről” beszéltek védelem gyanánt, de hogy üveg vagy műanyag lenne, most nem tudjuk meg.

Videón a 850 ezer forintos Xiaomi

A Xiaomi nem adott tájékoztatást a kijelző felbontásáról és a technológiáról sem, de elég sanszos, hogy hajlékony OLED megjelenítőről lesz szó. Az anyaghasználat kiemelkedő, hiszen titánium ötvözet, kerámia és zafírüveg is a listán szerepel, utóbbi a kamerát védi.

A Xiaomi Mi Mix Alpha 108 megapixeles hátlapi kamerát kap 1/1.33 inch méretű lencsével, négytengelyű optikai képstabilizátor, ISOCELL Plus, smart ISO is a funkciók között elérhető. Két további lencse segíti a fő kamerát, egy 20 megapixeles széles látószögű, valamint egy 12 megapixeles teleobjektív, kétszeres optikai zoommal. Az előlapon nincs kamera, hiszen elég megfordítani a telefont hozzá.

Videón a 850 ezer forintos Xiaomi

A körbe kijelző miatt az Alphán nincsenek fizikai gombok, ezek szoftveresen érhetők el és haptic feedback a visszajelzés, valamint a nyomásérzékenység is segíti a használatukat. A bekapcsoló gomb logikusan a telefon tetején található. A kvázi keret nélküliség miatt nincs hagyományos előlapi hangszórója, helyette a „display acoustic technology”-t használták, avagy a kijelző viszi a hangot.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Videón a 850 ezer forintos Xiaomi

Az Alpha Snapdragon 855+ chipsetet, 12 gigabájt RAM-ot, 512 gigabájt UFS3.0 tárhelyet és 5G hálózati támogatást biztosít a kínai piacra. A 4050 mAh kapacitású akkumulátor 40W gyorstöltéssel is tölthető, viszont vezetékmentesen nem.

Videón a 850 ezer forintos Xiaomi

Annak ellenére tehát, hogy egyelőre hivatalosan koncepció telefonról van szó, a Xiaomi már decemberben tervbe vette a kisüzemi gyártást, ebből kifolyólag nagy az esély, hogy Kínán kívül nen nem lesz elérhető a 2800 dollárra, avagy 850 ezer forintra taksált különlegesség.

 

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei