Végre hazánkban a Nokia Lumia 925

2013.08.27| Nokia

A Nokia bejelentette, hogy megkezdődött a Nokia Lumia 925 készülék árusítása Magyarországon. A Nokia Lumia 925 okostelefon fémházas dizájnnal és a legfrissebb PureView kamera innovációval rendelkezik, illetve tartalmazza a Nokia Lumia készülékcsaládban hamarosan elérhető új funkciókat, valamint harmadik féltől származó alkalmazásokat is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Nokia bejelentette, hogy megkezdődött a Nokia Lumia 925 készülék árusítása Magyarországon. A Nokia Lumia 925 okostelefon fémházas dizájnnal és a legfrissebb PureView kamera innovációval rendelkezik, illetve tartalmazza a Nokia Lumia készülékcsaládban hamarosan elérhető új funkciókat, valamint harmadik féltől származó alkalmazásokat is. „A Nokia Lumia 925 egy masszív felépítésű és kifinomult tervezésű, nagyszerű okostelefon. Ez a sokoldalú készülék az üzleti felhasználás, a reprezentatív társadalmi események vagy akár egy nagyszerű nyaralás során egyaránt megállja a helyét. Kiváló fotókat rögzít az optikai képstabilizátornak és az alacsony fényviszonyok melletti kimagasló teljesítményének köszönhetően”- mondta Marcus Stoerkel, a Nokia Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős ügyvezető igazgatója.

A legfejlettebb lencsetechnológiának és az újgenerációs képalkotási szoftvernek köszönhetően a Nokia Lumia 925 okostelefon alacsony fényviszonyok mellett is kimagasló minőségű, tisztább és élesebb kép- és videókészítést biztosít. A Nokia Pro Cam alkalmazás egyedi kezelőfelületén számos lehetőséget kínál a fotózás szerelmeseinek: a fehéregyensúly, a manuális fókusz, az ISO értékek vagy az expozíciós idő megadása mellett további professzionális beállítások is hozzáférhetőek a készüléken. A Nokia Lumia 925 telefonon elérhető Nokia Smart Cam alkalmazással 10 kép készíthető gyors sorozatban és ezt a képegyüttest használva izgalmas fotó-kompozíciók hozhatók létre a telefonon. Az Action Shot funkcióval életteli sorozatképek készítésére nyílik lehetőség, míg például a Motion Focus a kép háttérének ad mozgást, kiemelve ezzel a felhasználó által kiválasztott főszereplőt.

Végre hazánkban a Nokia Lumia 925

A 4.5” méretű kijelzőt védő alumínium keret egyedi módon erősíti a fehérben, feketében és szürke színben elérhető polikarbonát hátlappal rendelkező Nokia Lumia 925 okostelefon vonzó megjelenését. A telefon a hátoldalára illeszthető vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlap, valamint a Nokia különböző vezeték nélküli töltőtartozékai és a Qi ökoszisztéma nyújtotta előnyöket is kihasználja. A vezeték nélküli töltésre alkalmas hátlapok fekete, fehér, sárga és piros színekben külön lesznek megvásárolhatóak. Más Nokia Lumia okostelefonokon is hamarosan elérhető a Nokia Glance Screen frissítés béta verziója, melynek egyik fő funkciója a készenléti állapotban is megjelenített óra. A felhasználók így egy gyors pillantással, bármely gomb megnyomása nélkül láthatják a pontos időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét a kijelzőn, akkor is, amikor a telefont épp nem használják. A készenléti módban a kijelzőre történő dupla koppintással pedig könnyebben feloldható a képernyőzár.

A Nokia Lumia 925 okostelefonon a számos újítás mellett az előre telepített HERE helymeghatározó- és térképszolgáltatásokat kínáló csomag is elérhető, amely tartalmazza a HERE Drive+ és a HERE Maps alkalmazásokat. A HERE Maps applikáció kiterjesztett valóság funkcióval ellátott változata letölthető az Áruház kínálatából. A Nokia Lumia 925 okostelefonra továbbá olyan alkalmazások is letölthetőek az Áruházból, mint például a rengeteg filtert kínáló Hipstamatic Oggl applikáció, amellyel a felhasználók könnyedén szerkeszthetik és megoszthatják fényképeiket az Instagram, Facebook, Flickr, és Tumblr közösségi oldalakon. A focirajongók számára a FIFA 13 játék egyedülálló élményt kínál, és lenyűgöző grafikával, valamint 30 bajnokság 500 csapatával, összesen 15000 játékossal teszi izgalmassá a meccseket. A GoPro applikációval a Nokia Lumia 925 okostelefonon keresztül egyszerűen vezérelhető a GoPro kamera, így az izgalmas, extrém helyzetek biztonságos távolságból is megörökíthetők.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

2014.01.21
| GSM Arena
A finn gyártó a Nokia Lumia 625 modellek esetében is útjára indította a Lumia Black néven ismert frissítést.
Elindult a Nokia Black frissítés, sok új funkcióval!

Elindult a Nokia Black frissítés, sok új funkcióval!

2014.01.10
| Nokia Conversations
A finn gyártó világszerte útjának indította a Lumia Black frissítést Windows Phone 8 mobilokra, amely valóban számos újdonságot hoz a felhasználóknak.
Nokia Amber: elkezdődött!

Nokia Amber: elkezdődött!

2013.08.16
| Nokia Conversations
A finn gyártó Windows Phone 8 rendszerű mobiljaira hivatalosan is elkezdte kiadni az Amber nevet kapott, némileg megkésett frissítést.
Fókuszálj újra!

Fókuszálj újra!

2013.11.14
| Nokia Conversations
A finn gyártó hivatalosan is elérhetővé tette az Áruházból letölthető módon a Refocus alkalmazást, amely a fotók újraértelmezéséhez, javításához használható Windows Phone 8 rendszeren, Pureview kamerához.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei