Vedd kezedbe a sorsod irányítását, idézd elő te a változást!

2024.01.19
Címkék:

Gondoltál már valaha arra, hogy milyen jó is lenne, ha száműzni tudnád a fejedből a régi rossz beidegződéseidet, a folytonosan csapongó, stresszes gondolatokat és megszabadulni azoktól a hiedelmektől, amik csak hátráltatnak?

Talán már próbálkoztál is mindezzel, de nem jártál sikerrel, hisz nem tudtad csak úgy, egy “mostantól másképp lesz” gondolattal újraprogramozni az agyadat. Ezzel nem vagy egyedül.

 

Viszont a jó hír, hogy van megoldás, ráadásul másokon is segíthetsz, ha elvégzed a www.avegtelenbeestovabb.hu Access Bars tanfolyamát Kántás Kata vezetésével.

Vedd kezedbe a sorsod irányítását, idézd elő te a változást!

A változás bennünk kezdődik

 

Az említett képzés az Access Consciousness rendszer első alaptanfolyama. Ez egy olyan filozófia, ami arra sarkall, hogy nyitottan álljunk hozzá az élethez, és merjünk új utakat találni ahhoz, hogy sikeresek és boldogok legyünk. Hisz a lehetőségek ott vannak, csak arra várva, hogy éljünk velük, ezáltal a sorsunkat a saját elképzeléseink szerint alakítsuk.

 

Az Access Consciousness fontos alapelve a “kérdés mindenre”. Azaz merjünk kérdezni, legyünk nyitottak, a blokkjainkat feloldva ismerjünk meg új perspektívákat. Ez segít abban, hogy lényegében megváltoztassuk a valóságunkat és egy új, a korábbinál sokkal boldogabb és sikeresebb életet teremtsünk magunknak. Ebben segít a már említett Access Bars technika.

 

Mi ez a módszer?

 

Az Access Bars tulajdonképpen egy energetikai testkezelés, ami abból indul ki, hogy a fejen 32 olyan pont (ezek a barok) található, melyek érintésével kiegyenlítődik a feszültség, oldódnak a gátak és megszabadulhatunk mindattól, ami már nem kell az életünkbe.

 

Az már a kezelés során érezhető, hogy csökken a stressz, elmúlik a szorongás, a fejünkben szüntelenül zakatoló gondolatok pedig végre elcsitulnak – mintha valaki végre letekerné az elme hangerő-szabályozó gombját. A kezelés segít abban is, hogy elengedjük azokat a múltbeli traumákat és sérelmeket, melyek még mindig korlátoznak minket.

 

Képesek leszünk tisztábban látni és rájönni arra, mit és hogyan változtassunk az életünkben ahhoz, hogy elérjük az áhított boldogságot, elégedettséget.

 

Segíts magadon, segíts másokon!

 

Ha voltál már Access Bars kezelésen, és tapasztaltad a pozitív hatásait, akkor talán megfogalmazódott benned, hogy milyen jó lenne, ha másokkal is megoszthatnád ezt az élményt.

 

Erre pedig van is lehetőség, hisz mint említettük a kezelés alapjai egy tanfolyam keretében megtanulhatóak. A képzés során az oktató, A végtelenbe és tovább oldal megálmodója, Kata megmutatja, hol találod a fejen a pontokat és miképp kell megérinteni azokat, hogy elősegítsd a változást.

 

Természetesen kapsz kézikönyvet és segédanyagokat is, amikből át tudod ismételni a tanfolyamon elhangzottakat, és gyakorolhatsz is. Még ha nem is akarsz magad is profi terapeutává válni, a képzés arra is jó, hogy otthon, a családtagjaidon, barátaidon kamatoztathasd a tudásodat.

 

Segíthetsz nekik a stresszcsökkentésben, a betegségekből való gyorsabb felgyógyulásban, a kreativitás serkentésében és még rengeteg minden másban is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei