UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

2023.12.11| (x)

Megjelent a Blackview legújabb csúcskészüléke, a BV8900 Pro, amely UWB-vel, ArcSoft 4.0-s hármas kamerákkal, 10.000 mAh-s solid state akkumulátorral és Android 13-on alapuló DokeOS 3.1-gyel rendelkezik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Blackview BV8900 Pro négy jelentős fejlesztésen esett át, beleértve a praktikum, a fotós, a strapabíróság és a gördülékenység fejlesztését.

UWB 50 cm-es pontossággal

Az 50 cm-es pontosságú UWB-vel rendelkező Blackview BV8900 Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén meghatározzák a tárgyak vagy a családtagok helyét. Egyszerűen adjon hozzá egy követőt ahhoz, amit értékesnek tart, és búcsút mondjon az elvesztés okozta stressznek.

UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

Fotózás könnyedén

A Blackview BV8900 Pro hátoldalán hármas kamerarendszer található: egy 64 MP-es Samsung ISOCELL GW3 főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles és szintén 8 MP-es ultramakró kamera. 16 MP-es elülső kamerával is büszkélkedhet PDAF technológiával. Az ArcSoft 4.0 algoritmus által támogatott BV8900 Pro profi és mono módot, videorögzítést szépségjavításokkal, valamint továbbfejlesztett HDR, Szépség, Portré, Éjszakai és Panoráma módokat kínál.

UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

Minden strapabíró életmódhoz ajánlható

A Blackview BV8900 Pro egy 10.000 mAh-s solid state akkumulátorral debütál. A folyékony elektrolitok helyett szilárd anyagot használva könnyebb, tartósabb, nagyobb az energiasűrűsége, és -30 ℃ és 60 ℃ közötti hőmérsékleten biztonságos, mivel nem gyúlékony. 

A 33W-os gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 2,5 óra a töltési idő. A készülék készenléti állapotban akár 45,5 napot is kibír. Az USB 3.0 által támogatott BV8900 Pro kétszer gyorsabb fordított töltést és 10-szer gyorsabb adatátvitelt biztosít.

UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

A BV8900 Pro megőrzi katonai szintű védelmét – vízálló, cseppálló és porálló, megfelel a MIL-STD-810H szabványainak, és a legmagasabb szintű IP68 és IP69K tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Különösen figyelemre méltó a Corning Gorilla Glass 7 kijelző védelme, amely másfélszer jobb leejtési teljesítményt és 2-szer nagyobb karcállóságot kínál.

Mindig gördülékeny

Az Android 12-ről Android 13-ra való átállással a Blackview BV8900 Pro immár a DokeOS 3.1-et kínálja, amely fokozott adatvédelmet, kényelmet és gördülékeny használatot kínál a felhasználóknak.

Az akár 16 GB RAM-mal felszerelt Blackview BV8900 Pro nyolcmagos MediaTek Helio P90 processzorral működik, amely gyorsabb rendszerreakciót és hatékony energiafelhasználást biztosít. 256 GB-os ROM-mal érkezik, amely 1 TB-ig bővíthető, így a felhasználók akár 170.000 fényképet, 2.800 rövid videót vagy 446.000 zenét tárolhatnak. 

UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

6,5 hüvelykes kijelzője, amelyet a TÜV SÜD alacsony kék fényre tanúsított, és 2,4K felbontású, védi a felhasználók szemét. Smart-PA BOX hangszórójával kombinálva a BV8900 Pro páratlan audiovizuális élményt nyújt.

Egyéb funkciók

A kesztyűs mód, a többszörös NFC, a 4 az 1-ben navigációs rendszer és a hasznos eszköztár praktikusabbá teszik a mindennapi életben.

UWB-vel érkezett a Blackview legújabb zászlóshajója

Ár és elérhetőség

A Blackview BV8900 Pro 2023. december 11. és 15. között megvásárolható az AliExpressen. Ne hagyja ki az Early Bird ajánlatot, így mindössze 189,99 dollárért beszerezheti az újdonságot!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei