Úton a Huawei nova 8 SE?

2020.10.26| GsmArena
Címkék:

huawei 8 se


Megbízható forrásokból kiderült, hogy mire számíthatunk a legújabb Huawei-től, a nova 8 SE-től.

A Huawei nova 7 SE Youth okostelefonnak érkezik az utódja, ami logikusan a Huawei nova 8 SE nevet kéne kapnia, de ez még nincs megerősítve. Azt már tudni lehet, hogy két változatban fog a piacra kerülni, illetve a nova 7 SE 5G Youth-hoz képest fejlesztették az akkumulátor éllettartamát és a képernyő specifikációi is átesnek kisebb javításokon.

Egy megbízható forrásból az is kiderült, hogy a nova 8 SE egy igencsak nagynak mondható 6,53 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED képernyővel fog rendelkezni. Ami a töltés gyorsaságát illeti, az új okostelefon megkapja a 66 W-os gyors töltést, ami azért nagyszám, mert a Huawei Mate 40 Pro-nál október elején került még csak bevezetésre.

Úton a Huawei nova 8 SE?

A szivárgásból megtudhattuk továbbá, hogy két változatban fog megjelenni, két különböző 5G lapkakészlettel, viszont mind a kettő Mediatek-es lesz. Így valamivel költséghatékonyabb lesz, mert az egyik Dimensity 720-at, a másik pedig a Dimensity 800U-t fogja futtatni.

Amit a kamerákról tudni lehet, hogy a Huawei nova 8 SE állítólag négy kamerát fog kapni, ami egy 48 MP-es főkamerából, egy 8 MP-es, egy 2MP-es és egy szintén 2 MP-es modulból fog állni. Az előlapon egy 16 MP-es szelfi kamera fog elhelyezkedni. Ami a legszembetűnőbb változás lesz a nova 7 5G Youth-hoz képest, hogy könnyebb és vékonyabb kialakítású lesz az új készülék.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei