Ütőképes telefon jön a Nokiától

2021.04.27| GsmArena

Egy csúcskategóriásnak mondható okostelefonnal bővítette a listáját a Nokia.

A HMD csaknem féltucat új Nokia telefont jelentett be a minap. A Nokiapoweruser által szerzett új információk szerint hamarosan egy csúcskategóriás készüléket láthatunk a cégtől, ami a Nokia X50 elnevezést kapta.

A Nokia X50 okostelefonról már tudni lehet, hogy a Snapdragon 775 lapkakészlete fogja hajtani, ami vélhetően a tavalyi nagy népszerűségnek örvendő Snapdragon 765G SoC-nak az utódjaként fog szolgálni. Ezen túl az is kiderült, hogy a főkamerája 108 MP-es lesz. A rendelkezésre álló információk alapján a cégtől ez egy jelentős előrelépés lesz, így az elődökhöz képest sokkal jobb pontszámokat kell elérni a telefonnak, a benchmark tesztjein.

Ütőképes telefon jön a Nokiától

A legújabb szivárgás szerint összesen öt kamerát fog kapni, melyek közül a 108 MP-es főkamera Zeiss optikával és OZO Audio-val lesz ellátva, ehhez biztosan csatlakozni fog egy teleobjektív, egy ultraszéles modul, egy makró és egy mélységérzékelő is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Nokia X50 egy 6,5 hüvelykes QHD+ 120 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzővel fog rendelkezni. Ami az akkumulátort illeti, egy 6000 mAh-es egységre lehet számítani.

A pletykák szerint 2021 harmadik negyedévében jelenhet meg a Nokia új zászlóshajója.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei