Ulefone Gemini – a lényegre összpontosít

2017.04.25| Telefonguru

Az Ulefone ez év januárjában mutatta be első olyan telefonját, amelynek képességei a fotózásra lettek kihegyezve.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A dupla hátlapi kamerával rendelkező okostelefonok pár évvel ezelőtt még igencsak ritkaságnak számítottak. A helyzet azonban megváltozott, bőséges a kínálat ezen a téren, ami nekünk, felhasználóknak nagyon jó, de sajnos nagyon kevés az olyan közöttük, amelyek ára általános mércével mérve is megfizethetőnek számít.

A „kettő jobb mint egy”- vonatra felültek a kisebb gyártók és az alacsonyabb árkategóriába is elhozták az utóbbi időszak egyik legmarkánsabb mobilos trendjét, a dupla hátlapi kamerát. Az Ulefone egy shenzheni OEM vállalat, a B-brandet erősíti, 11 évvel ezelőtt kezdte meg a működését, Európában egyre ismertebbek, rendszeres résztvevői a barcelonai Mobil Világkongresszusnak (Mobile World Congress – MWC) is.

Ulefone Gemini – a lényegre összpontosít

A hátlapi két szenzort mindenki máshogyan használja, a Huawei monokróm felvételekre, az LG széles látószögűre, az Apple közeli felvételekhez. Az Ulefone ezt a sokféle megközelítést egyetlen mobilban kombinálta. A fő munkát jelen esetben a 13 megapixeles egység végzi el, az 5 megapixeles kiegészítő fénylesőt pedig az extra trükkökhöz veti be a rendszer.

Az Ulefone Gemini teszt ide kattintva folytatódik!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei