Újabb okostelefon a Motorolától

2020.11.10| GsmArena

Idén megjelent Moto G Pro okostelefonnak már úton van az utódja, amiről már tudni lehet néhány fontosabb információt.

Februárban a Motorola piacra dobta a Moto G Stylus-t Amerikában, ami globálisan a Moto G Pro elnevezést kapta. Most nagyon úgy tűnik, hogy Evan Blassnak köszönhetően fényderült az készülék utódjára. A G Stylus 2021, ez nem a hivatalos neve csak egy feltételezés, az XT2115 modellszámot kapta. Azt is tudni lehet már, hogy nagy, 6,81 hüvelykes, FHD+ kijelzővel fog rendelkezni, ami jóval nagyobb lesz az elődjéhez képest.

Újabb okostelefon a Motorolától

A Qualcomm Snapdragon 675 lapkakészlete fogja hajtani a telefont, amelynek nagyobb teljesítményt kell nyújtania a Snapdragon 665-nél. A RAM és a tárhely változatlan marad, vagyis megtartják a 4GB/128GB-os felállást. A kamerák is majdnem teljes mértékben megegyeznek az elődével, vagyis marad a 48 MP-es főkamera, a 8 MP-es ultraszéles és a két darab, egyenként 2 MP-es makro- és mélységérzékelők.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Azt azonban kíváncsian várjuk, hogy az ultraszéles kamera ezúttal lehetővé teszi-e az állóképek készítését. A tavalyi készülék 16 MP-es szelfikamerával rendelkezik, most az a hír járja, hogy ezt is megtartják az új telefonnál, akárcsak a 4000 mAh-es akkumulátort.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei