Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

2022.11.01| Aliexpress
Címkék:

aliexpress

,

blackview


Blackview készülékeket akár 55%-os kedvezménnyel tudunk megvásárolni! Ne hagyd ki, megéri most szétnézni az Aliexpressen!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Blackview, a híres okoskészülékgyártó minden évben minden lehetőséget megragad, hogy meghálálja vásárlóinak a hosszú távú támogatást, ez idén sincs másképp. Az egyik legnagyobb vásárlási láz kezdetével a márka most egy újabb lehetőséget kínál minden Blackview-rajongónak, hogy kihasználja a kedvező ajánlatokat: bejelentette a Blackview 11.11 Sale-t az Aliexpressen. Ez az Aliexpress 11.11 Sale listája, amely a cég összes bestsellerét tartalmazza, akár 55%-os kedvezménnyel. 

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A Blackview frissíti tablet sorozatát a Blackview Tab 15-tel, amely 10,5 hüvelykes, nagyobb képernyővel rendelkezik a Widevine L1 támogatással párosulva, amelyet a Disney+, az Amazon Prime Video és a Hulu 1080p videók élvezetére terveztek. Anélkül, hogy offline kelljen mozijegyet foglalni vagy a hideg télben moziba menni, a Tab 15 lehetővé teszi a moziszintű videóélvezetet otthon vagy bárhol. A szórakoztató élmények feljavítása érdekében a Tab 15 első alkalommal Quad-BOX Smart-K hangszórókkal érkezik, amelyek színházszerű sztereó hanghatásokat kínálnak.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

Emellett a Tab 15 tanúja a nagy akkumulátor-frissítésnek és a tárhelybővítésnek, mivel 8280mAh-s akkumulátort és 8GB RAM-ot kínál. A sokoldalúságát növelő funkciók közé tartozik a 128GB tárhely, az Android 12-re épülő Doke OS_P 3.0 és a PC mód, valamint a billentyűzet és az OTG egér támogatása.

 

A Blackview BV7200 egy strapabíró fenevad, amely akár 1,8 méteres zuhanásállóságot, IP68 &IP69K és MIL-STD-810H tanúsítást támogat. A Blackview laboratóriumi tesztje szerint a BV7200 tökéletesen sértetlen marad és jól működik, miután átesett egy tartóssági teszten.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

Legyen szó hegymászásról vagy ejtőernyőzésről, a BV7200 könnyedén megoldja az összes kihívást jelentő feladatot, amit eléje vet. Az 50MP-es Samsung®ISOCELL JN1 érzékelővel, amely 16%-os javulást mutat a fényérzékenységben és a 117°Ultra-széles és Ultra-Macro 8MP-es hátsó kamerával, amely támogatja a 2 cm-es felvételi távolságot, a BV7200 különböző fényképészeti támogatásokat nyújt, mint például HDR 2.0, víz alatti mód, arc kitöltő fény stb. Ezenkívül ez a robusztus telefon 6,1 hüvelykes nagy kijelzővel, akár 14 GB RAM-mal, 5180mAh akkumulátorral és 18W-os gyorstöltéssel van ellátva, hogy még pihentetőbb szórakozást tegyen lehetővé a mindennapi életben.

 

Ha egy karcsú, jó megjelenésű okostelefont keresel, amelynek képernyőjén élvezetes vizuális élvezetet nyújt, akkor a C80 a legjobb választás. A 188 g-os,  8,55 mm vékony testtel rendelkező C80 több mint kellemes kézben tartani.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A 6,5'' HD+ kijelzővel, amelyet 90 Hz-es frissítési frekvencia jellemez, a jelentős képernyőfrissítésnek köszönhetően a nézési élvezet a következő szintre emelkedik. Mindezeken túl a C80 8GB RAM-ot tartalmaz az operációs rendszer gördülékenységének további fokozása érdekében.

 

A Blackview BL8800 és a BL8800 Pro készülékeket nem túlzás a Blackview két legnépszerűbb telefonjainak elkönyvelni. Mind a BL8800, mind a BL8800 Pro 5G támogatással rendelkezik, ami jelentős sebességnövekedést tesz lehetővé a többi 4G-s társaihoz képest. Különbségük azonban a kameráikban rejlik. A BL8800 büszkélkedhet egy 20MP IR éjjellátó kamerával, míg a BL8800 Pro FLIR® Lepton hőkamerával rendelkezik. az éjjellátó kamera növeli a felhasználók biztonságát, lehetővé téve számukra, hogy felismerjék a szállodákban lévő rejtettkamerákat, vagy elkerüljék a veszélyt, ha túl későn merészkednek ki éjszaka, míg a BL8800 Pro hőkamerája segít a felhasználóknak a hő lokalizálásában és mérésében, így tökéletes az elektromos készülékekkel kapcsolatos problémák felderítésére, kreatív képek készítésére a közösségi médiához, vagy emberek vagy állatok felderítésére még a legsötétebb éjszakában is. Ezt leszámítva a duó külsőleg és belsőleg is nagyjából ugyanaz marad.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A MIL-STD-810H, a legújabb katonai minősítési revíziónak megfelelő MIL-STD-810H szabványnak felmenő rendszerrel a strapabíróságuk újabb szintet ér el, míg a kettőben található 8380mAh kapacitású akkumulátor 33W-os gyorstöltéssel ideális megoldást nyújt az akkumulátorral kapcsolatos aggodalmakra. Számos további kedvező tulajdonság közé tartozik az 50MP-es érzékelő és a 8 GB RAM és a 128 GB-os tárhely.

De ez még nem minden, mivel a Blackview mindig elkötelezett amellett, hogy további kedvezményeket kínáljon több Blackview termékre, különösen ezen a vásárlási lázon. Akár újonnan érkezett, akár a Blackview okoseszközök megrögzött rajongója, a Blackview 11.11 mega kiárusításon mindig megtalálhatja azt, ami okosabbá és könnyebbé teszi az életét. Nézz be a Blackview Aliexpress áruházba további kihagyhatatlan ajánlatokért.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei