Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

2022.11.01| Aliexpress
Címkék:

aliexpress

,

blackview


Blackview készülékeket akár 55%-os kedvezménnyel tudunk megvásárolni! Ne hagyd ki, megéri most szétnézni az Aliexpressen!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Blackview, a híres okoskészülékgyártó minden évben minden lehetőséget megragad, hogy meghálálja vásárlóinak a hosszú távú támogatást, ez idén sincs másképp. Az egyik legnagyobb vásárlási láz kezdetével a márka most egy újabb lehetőséget kínál minden Blackview-rajongónak, hogy kihasználja a kedvező ajánlatokat: bejelentette a Blackview 11.11 Sale-t az Aliexpressen. Ez az Aliexpress 11.11 Sale listája, amely a cég összes bestsellerét tartalmazza, akár 55%-os kedvezménnyel. 

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A Blackview frissíti tablet sorozatát a Blackview Tab 15-tel, amely 10,5 hüvelykes, nagyobb képernyővel rendelkezik a Widevine L1 támogatással párosulva, amelyet a Disney+, az Amazon Prime Video és a Hulu 1080p videók élvezetére terveztek. Anélkül, hogy offline kelljen mozijegyet foglalni vagy a hideg télben moziba menni, a Tab 15 lehetővé teszi a moziszintű videóélvezetet otthon vagy bárhol. A szórakoztató élmények feljavítása érdekében a Tab 15 első alkalommal Quad-BOX Smart-K hangszórókkal érkezik, amelyek színházszerű sztereó hanghatásokat kínálnak.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

Emellett a Tab 15 tanúja a nagy akkumulátor-frissítésnek és a tárhelybővítésnek, mivel 8280mAh-s akkumulátort és 8GB RAM-ot kínál. A sokoldalúságát növelő funkciók közé tartozik a 128GB tárhely, az Android 12-re épülő Doke OS_P 3.0 és a PC mód, valamint a billentyűzet és az OTG egér támogatása.

 

A Blackview BV7200 egy strapabíró fenevad, amely akár 1,8 méteres zuhanásállóságot, IP68 &IP69K és MIL-STD-810H tanúsítást támogat. A Blackview laboratóriumi tesztje szerint a BV7200 tökéletesen sértetlen marad és jól működik, miután átesett egy tartóssági teszten.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

Legyen szó hegymászásról vagy ejtőernyőzésről, a BV7200 könnyedén megoldja az összes kihívást jelentő feladatot, amit eléje vet. Az 50MP-es Samsung®ISOCELL JN1 érzékelővel, amely 16%-os javulást mutat a fényérzékenységben és a 117°Ultra-széles és Ultra-Macro 8MP-es hátsó kamerával, amely támogatja a 2 cm-es felvételi távolságot, a BV7200 különböző fényképészeti támogatásokat nyújt, mint például HDR 2.0, víz alatti mód, arc kitöltő fény stb. Ezenkívül ez a robusztus telefon 6,1 hüvelykes nagy kijelzővel, akár 14 GB RAM-mal, 5180mAh akkumulátorral és 18W-os gyorstöltéssel van ellátva, hogy még pihentetőbb szórakozást tegyen lehetővé a mindennapi életben.

 

Ha egy karcsú, jó megjelenésű okostelefont keresel, amelynek képernyőjén élvezetes vizuális élvezetet nyújt, akkor a C80 a legjobb választás. A 188 g-os,  8,55 mm vékony testtel rendelkező C80 több mint kellemes kézben tartani.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A 6,5'' HD+ kijelzővel, amelyet 90 Hz-es frissítési frekvencia jellemez, a jelentős képernyőfrissítésnek köszönhetően a nézési élvezet a következő szintre emelkedik. Mindezeken túl a C80 8GB RAM-ot tartalmaz az operációs rendszer gördülékenységének további fokozása érdekében.

 

A Blackview BL8800 és a BL8800 Pro készülékeket nem túlzás a Blackview két legnépszerűbb telefonjainak elkönyvelni. Mind a BL8800, mind a BL8800 Pro 5G támogatással rendelkezik, ami jelentős sebességnövekedést tesz lehetővé a többi 4G-s társaihoz képest. Különbségük azonban a kameráikban rejlik. A BL8800 büszkélkedhet egy 20MP IR éjjellátó kamerával, míg a BL8800 Pro FLIR® Lepton hőkamerával rendelkezik. az éjjellátó kamera növeli a felhasználók biztonságát, lehetővé téve számukra, hogy felismerjék a szállodákban lévő rejtettkamerákat, vagy elkerüljék a veszélyt, ha túl későn merészkednek ki éjszaka, míg a BL8800 Pro hőkamerája segít a felhasználóknak a hő lokalizálásában és mérésében, így tökéletes az elektromos készülékekkel kapcsolatos problémák felderítésére, kreatív képek készítésére a közösségi médiához, vagy emberek vagy állatok felderítésére még a legsötétebb éjszakában is. Ezt leszámítva a duó külsőleg és belsőleg is nagyjából ugyanaz marad.

Újabb akciókkal jövünk, ezúttal a Blackview dobott hatalmas leárazásokat

A MIL-STD-810H, a legújabb katonai minősítési revíziónak megfelelő MIL-STD-810H szabványnak felmenő rendszerrel a strapabíróságuk újabb szintet ér el, míg a kettőben található 8380mAh kapacitású akkumulátor 33W-os gyorstöltéssel ideális megoldást nyújt az akkumulátorral kapcsolatos aggodalmakra. Számos további kedvező tulajdonság közé tartozik az 50MP-es érzékelő és a 8 GB RAM és a 128 GB-os tárhely.

De ez még nem minden, mivel a Blackview mindig elkötelezett amellett, hogy további kedvezményeket kínáljon több Blackview termékre, különösen ezen a vásárlási lázon. Akár újonnan érkezett, akár a Blackview okoseszközök megrögzött rajongója, a Blackview 11.11 mega kiárusításon mindig megtalálhatja azt, ami okosabbá és könnyebbé teszi az életét. Nézz be a Blackview Aliexpress áruházba további kihagyhatatlan ajánlatokért.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei