Új színben robban be a Samsung Note 10!

2019.07.30| GsmArena
Címkék:

samsung

,

note

,

10


Valószínűleg egy újabb színnel bővül a paletta.

Ahogy egyre közelebb kerülünk a Samsung Galaxy Note10 és a Note10 Plus bejelentési dátumához, úgy újabbnál újabb információk látnak napvilágot a közelgő zászlóshajókról. A WinFuture-ön keresztül kiszivárgott pár új kép a Note-tal kapcsolatban, melyek egy rózsaszín modellt mutatnak. A telefon várhatóan fehér, ezüst és fekete változatban is kapható lesz, de a piacra dobásakor bizonyos országokban elérhető lesz egy rózsaszín változat is.

Új színben robban be a Samsung Note 10!

Már korábban kiszivárogott a Note10 Plus műszaki adatlapja. A készülék várhatóan a piactól függően Qualcomm Snapdragon 855 Plus vagy Exynos 9820-szal fog futni. Két verziós is elérhető lesz, mivel kérhetjük 256GB vagy 512GB tárhellyel a 12GB Ramos okostelefont. Pletykák szerint lesz belőle 1TB-os verzió is, viszont az még nem világos, hogy a Note10 Plus-ban van-e lehetőség memóriabővítésre microSD kártyán keresztül. A motorháztető alatt egy 4300 mAh-os akkumulátor kapott helyet, ami támogatja a vadonatúj 45W-os gyors töltési szabványt.

A standard Samsung Galaxy Note 10 csupán „csak” 4G-s telefon lesz, 8 GB RAM és 256 GB-os tárolóval. Arra számítunk, hogy különböző memória konfigurációkban fog érkezik.  A teljesítményt növeli a gyorsabb tárolásra való áttérés, mivel az új Samsung Zászlóshajók megkapják UFS 3.0 támogatást

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei