Új Qi töltő a Xiaomi kínálatában

2018.09.03| Xiaomi Today

A kínai gyártó a Xiaomi Mi Mix 2S-hez mutatott be új Qi töltőt.

Alig egy hónapja debütált a Xiaomi neve alatt az első vezeték nélküli töltő, igen meglepő, hogy eddig a kínálatban nem volt elérhető ilyen kiegészítő, holott a cég szinte mindent gyárt. A kínálat második tagja, a kerek, alumínium burkolattal rendelkező, a Qi szabványnak megfelelő töltőpad kifejezetten a Mi Mix 2S-hez készült, azonban ettől függetlenül természetesen bármilyen, szintén Qi támogatást élvező telefon tölthető rajta, így például az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az X is, de a Galaxy S széria is gond nélkül.

Új Qi töltő a Xiaomi kínálatában

A Samsungok 10W-tal, míg az iPhone-ok 7.5W-tal tudnak tölteni, ez nem számít gyorsnak sajnos. A töltő védi is a rajta lévő eszközt hőmérséklet-szabályzással, rövidzárlat és feszültség túlterhelés elleni védelemmel. Külön figyelmet érdemel az idegen tárgy érzékelése, amely automatikusan lekapcsolja a töltést, ha oda nem illő tárgyat észlel a töltendő eszköz és a töltőpad között.

Új Qi töltő a Xiaomi kínálatában

A matt töltőpadon szilikon réteg segíti a csúszásmentességet, egy pici zöld LED pedig a töltést mutatja. Az új Xiaomi wireless töltő Kínában 8 eurós áron mától érhető el, remélhetőleg hamarosan a megszokott online boltokban és a Xiaomi Mi Store-ban hazánkban is elérhető lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei