Új PUBG érkezik Androidra

2021.02.26| Android Police

Teljesen új PUBG érkezik Androira, alapjaitól építették újra a mobilos játékot a fejlesztők. A neve PUBG: New State, regisztrálj elő!

Ha még nem volt elegendő PlayerUnknown's Battleground az életedben, van egy jó hírem, új PUBG játék érkezik a mobilra, PUBG: New State néven szerepel. Idén érkezik Androidra és iOS-re is, és állítólag exkluzív térképet, ultrarealisztikus grafikát kínál. A PUBG: New State valójában a PUBG, de kissé „fenszibb” grafikával.

Új PUBG érkezik Androidra

Mint minden mobiljáték bejelentés esetén, most sem áll rendelkezésre sok információ a fenti előzetesen és néhány képernyőképen kívül. Eddig tudjuk, hogy a PUBG: New State a jövőben játszódik, 2051-ben.

A játékot úgy tervezték, hogy a mobil kiadás „határait túllépje” a Global Illumination nevű új technológia felhasználásával, ezért jobb grafikára számíthatunk. Azt is tudjuk már, hogy új fegyver-testreszabási funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átalakítsák fegyvereiket.

Természetesen a nagy hír az, hogy a PUBG: New State vadonatúj térképet kínál a sorozathoz, bár azon csodálkozni kell, hogy valami ilyesmi nem egyszerűen új tartalom az alapjátékhoz. Talán az indiai tilalom ösztönözte a New State-et, bár már tudjuk, hogy a globális kiadás nem tartalmazza Indiát, Kínát vagy Vietnamot, így ez valószínűtlennek tűnik. Ettől függetlenül mindaddig, amíg mindkét játék létezik, a játékosok száma meg fog oszlani, ami furcsa útnak tűnik a céltudatos lefelé haladáshoz.

Ennek ellenére, bár még nincs sok dolgunk, a PUBG: New State már előregisztrálható a Play Áruházban.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei