Új külsőt és lenyűgöző tudást hoz a OnePlus Nord CE 3?

2022.12.01| Android Central

A OnePlus Nord CE 3 a következő középkategóriás készülék a gyártó kínálatában, amely várhatóan jövő év elején jelenik meg.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Feltűnt a weben a OnePlus következő középkategóriás mobiljának első lehetséges hírmorzsája. Ez a Nord CE 2 5G utódja, amely az év elején jelent meg. A kiszivárogtatás Steve Hemmerstoffertől származik, akit OnLeaksként ismernek, a 91Mobiles-szel együttműködve.

Bemutatja az állítólagos OnePlus Nord CE 3 hivatalos megjelenését, amely valószínűleg 2023 első negyedévében kerül a boltokba. Ez azt jelenti, hogy valamikor február környékén lehetünk szemtanúi a bevezetésnek, hasonlóan elődjéhez, a OnePlus Nord CE 2 5G-hez.

Új külsőt és lenyűgöző tudást hoz a OnePlus Nord CE 3?

A készülő Nord CE 3 új renderei azonban azt mutatják, hogy egészen másként fog kinézni, mint az elődje. Amint látszik, a hamarosan megjelenő készülék laposabb, négyzetes élekkel fog rendelkezni a lekerekített élek helyett. A szelfi kamera számára egy középre helyezett lyuk kivágást találunk a megjelenítőben, szemben a sarokkivágás funkcióval.

A hátlapon láthatunk két nagyon kiemelkedő kameraérzékelőt, LED-es vaku kíséretében. Bár az állítólagos Nord C3 3 dizájnja nem gyökeresen új, a Nord széria szempontjából jelentős változás a korábbi modellekhez képest.

A 91Mobiles jelentése szerint az állítólagos renderelések egy prototípus egységen alapulnak, de ennek majdnem teljesen meg kell egyeznie a végtermékkel, mondja Hemmerstoffer.

Ami a várható specifikációkat illeti, a OnePlus Nord CE 3 egy 6,7 hüvelykes IPS LCD kijelzővel rendelkezhet, akár 120Hz-es frissítési gyakorisággal. Ez egy lépés felfelé és lefelé a CE 2-höz képest, amely OLED panellel érkezett, de csak 90Hz-cel.

Új külsőt és lenyűgöző tudást hoz a OnePlus Nord CE 3?

Az okostelefont a Snapdragon 695 lapkakészlet hajtja, akár 12 GB RAM-mal és 256 GB beépített tárhellyel, a OnePlus pedig furcsa módon kihagyja az újabb Snapdragon 6 Gen 1-et. A hitelesítéshez a Nord CE 3-ban oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelő.

A készülék egyéb specifikációi ígéretesnek tűnnek egy középkategóriás készülékhez képest. Tartalmaz egy 108 MP-es elsődleges kamerát, valamint egy pár 2 MP-es objektívet a második kameraházban. Az előlapon a kivágott lyukba egy 16 MP-es szelfi optikát helyeztek el.

A telefon várhatóan Android 13 operációs rendszerrel érkezik, az elődhöz hasonlóan 5000 mAh-s akkumulátor mellett, 67W-os gyorstöltés támogatással.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
A OnePlus ismét elmossa a határokat a középkategória és a zászlóshajó között

A OnePlus ismét elmossa a határokat a középkategória és a zászlóshajó között

2023.07.06
| Android Authority
A MediaTek Dimensity 9000 SoC által meghajtott OnePlus Nord 3 célja, hogy megragadja a prémium középkategóriás piacot.
Itt a OnePlus legjobb megfizethető középkategóriása!

Itt a OnePlus legjobb megfizethető középkategóriása!

2023.04.06
| GSM Arena
A OnePlus Core Edition modelljei a lényegre koncentrálnak, a legújabb Nord CE 3 Lite 108MP-es fő kamerával van felszerelve. A vállalat bemutatta a Nord Buds folytatását is, immár ANC-vel kiegészítve.
Majdnem minden kiderült az új olcsó telefonról

Majdnem minden kiderült az új olcsó telefonról

2023.03.31
| GSM Arena
A OnePlus Nord CE 3 Lite legfontosabb adatai: Snapdragon 695, 108 MP kamera, 6,72"-os kijelző.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei