Új gesztusvezérlésen dolgozik a Xiaomi

2020.07.30| Android Police

A kínai gyártó is úgynevezett back-tap gesztusokon dolgozik, akárcsak a Google és az Apple.

Ez év elején fedezték fel, hogy a Google új érintési gesztuson dolgozik a Pixel telefonokhoz az Android 11 bétaverziójában. A közelmúltban az Apple ugyanazt a funkciót vezette be az iOS 14 béta tesztjében résztvevő iPhone-okon. Ezek a mozdulatok lehetővé teszik a feladatok hozzárendelését az eszköz hátulján történő kétszeres vagy háromszoros érintéshez - például a zseblámpa bekapcsolása, az értesítési redőny lehúzása, képernyőmentés készítése vagy a Google Asszisztens megnyitása, hogy csak néhányat említsünk. Most új bizonyítékok arra utalnak, hogy a Xiaomi nagyon hasonló funkción dolgozik a MIUI 12-n.

Új gesztusvezérlésen dolgozik a Xiaomi

Az XDA-s kacskrz vette észre ennek a szolgáltatásnak a kódját a MIUI 12 legújabb bétájában és fel tudta fedni a beállítások menüjét ezekre a mozdulatokra, bár ezek még nem működnek. Egyelőre úgy tűnik, hogy csak öt művelet választható jelenleg, de a fejlesztés még messze nem fejeződött be; nem csak megtalálták a MIUI béta verziójában, de a felhasználóktól elrejtették és nem is működőképes aktuálisan. Mire publikus lesz az új opció, remélhetőleg még több művelet közül lehet választani.

Új gesztusvezérlésen dolgozik a Xiaomi

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Egyelőre nem lehet tudni, mikor fogja a Xiaomi a back-tap funkciót elérhetővé tenni, de remélhetőleg hamarosan. Mivel a Google, az Apple és a Xiaomi dolgozik ezen az újításon, talán több telefongyártó is hamarosan követi őket.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei