Túléli az extrém tesztet a telefon?

2019.12.16| Xiaomi Today

A szokásostól eltérő, sokkal keményebb stressz teszten jelent meg a Blackview BV9900.

Amióta a kínai gyártó bejelentette a Blackview 9900 strapa modellt, a kategóriát kedvelők várják a megjelenést. A vállalat úgy döntött, készít egy elképesztő tesztnek veti alá a telefont kedvcsináló gyanánt. A teszt során a Blackview 9900 túlél olyat, mint a tűz, a por, egy autó áthajt rajta, a dobásteszten is még átmegy, illetve cementbe borítják majdnem egy teljes napra. De mi van akkor, ha -30 vagy éppen +55 fokon próbáljuk használni?

Túléli az extrém tesztet a telefon?

Ahogy a videón látható, még 21 órán át -30 fokban való tartózkodás után is lehet hívást kezdeményezni a strapamobillal, ezt nem sok telefon tudja! Valójában ilyen extrém körülmények között már csak négy alapfunkció működik, a hívás, az üzenetek, a telefonkönyv és a kamera.

A Blackview 9900 2019. december 23-án mutatkozik be, akkor a cég véletlenszerűen ezer dolláros kupont ad az egyik BV9900 vásárlójának, aki a hivatalos Aliexpress BV boltból rendeli be a készüléket. Ezzel együtt mutatkozik be a BV-SW02 okosóra is, amely az akció alatt féláron, 40 dollárért lesz rendelhető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei