Tovább nyomoznak a hibás Galaxy S II kijelzők ügyében

2011.06.02
Címkék:

galaxy


A Samsung i9100 Galaxy S II hatalmas siker jelenleg, az előző év sikermobilját, a Galaxy S-t rengetegen cserélték le rá és persze számos új vásárló is akadt.

A Samsung i9100 Galaxy S II hatalmas siker jelenleg, az előző év sikermobilját, a Galaxy S-t rengetegen cserélték le rá és persze számos új vásárló is akadt. Nem is véletlen, az SGS II elsőosztályú tudást biztosít a felhasználóknak, a 4.3 colos, Super AMOLED Plus kijelző pedig egyenesen fantasztikus. Volt, amíg páran rá nem világítottak, hogy gyári hibásnak tűnik az összes. Alig pár napja írtunk a hibás kijelzőkről, az XDA fórumán is igen sokan panaszkodtak rá, ám akkor a legtöbben legyintettek, hogy pontosan ugyanilyen elszíneződés volt tapasztalható anno az Apple iPhone 4 esetében is, amely akkor nem volt más mint a ragasztó és amint teljesen megszáradt, eltűnt a kijelző hibája, maradandó károsodást nem okozott.

Ebben az esetben azonban nem ez lesz a gond, úgy tűnik, a ragasztós történet itt nem állja meg a helyét. A jelenlegi SGS II tulajok számára itt egy oldal, ahol ellenőrizhetik a kijelzőjük hibáját. Az oldal megnyitása után érdemes a fényerőt húsz százalékra venni, úgy lesz igazán látható a hiba, ha fennáll. Tegnap megkerestük a Samsung hazai képviseletét e-mailben és visszajelzést kértünk a felmerült gonddal kapcsolatban, ám egyelőre még nem kaptunk választ. Amint ez megtörténik, azonnal közzétesszük oldalunkon. Az ismerettségi körünkben lévő egyik SGS II is sárgás végig a bal oldalon.

Tovább nyomoznak a hibás Galaxy S II kijelzők ügyében

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei