Több eszközzel is párosítható lesz az Apple Watch!

2023.04.28| Phone Arena

Az Apple állítólag lehetővé teszi, hogy az Apple Watch több eszközzel is párosítható legyen.

Jelenleg, ha új Apple Watch-ot vásárolsz, azt egy iPhone-nal kell párosítani. Míg egy iPhone több Apple-órával is párosítható, addig egy Apple Watch nem párosítható több Apple-eszközzel. Egy friss pletyka szerint az Apple olyan szoftverfrissítést tervez kiadni, amely lehetővé teszi, hogy egy Apple Watch több Apple-eszközzel, köztük egy iPhone-nal, egy iPaddel és egy Mac-kel is párosítható legyen.

Jelenleg egy Apple Watch nem tud iPadhez kapcsolódni, de ha az óra egy iPhone-nal van párosítva, a felhasználó az Apple Watch segítségével megtekintheti az Apple Fitness+ edzéseit egy olyan iPaden, amely ugyanazt az Apple ID-t használja. Az Apple Watch-csal rendelkezők pedig feloldhatják Mac számítógépeiket, megtekinthetik a jelszavakat, hitelesíthetik az alkalmazásokat, és ellenőrizhetik a felhasználó személyazonosságát online Apple Pay tranzakció elvégzéséhez.

Több eszközzel is párosítható lesz az Apple Watch!

A Twitter tippadója, @analyst941 - aki tavaly mindenki előtt jelezte a Dynamic Island érkezését - szerint "az Apple Watch több iOS/iPadOS/Mac eszközön keresztül szinkronizálódik majd, és többé nem lesz egyetlen iPhone-hoz kötve". A tippadó sem tudja még, hogy mely Apple Watch modellek rendelkeznek majd ezzel az új funkcióval, és mikor kerül bevezetésre.

A tippmester szerint például nem biztos benne, hogy az Apple az idén megjelenő watchOS 10, iOS 17, iPadOS 17 és macOS 14 rendszerbe beépíti-e ezt az új képességet, vagy inkább a 2024-es frissítésekre halasztja.  

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Nemrégiben @analyst941 azt írta, hogy szerinte a solid state gombok váltják fel a mechanikus gombokat a két közelgő prémium iPhone 15 modellen, ellentmondva az ismertebb elemzőknek, mint például Jeff Pu és Ming-Chi Kuo. Pu és Kuo egyaránt azt állítja, hogy az Apple ragaszkodik a fizikai gombokhoz az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Ultra modelleken. De @analyst941 azt írta, hogy a két modell "továbbra is kapacitív érintőgombokkal fog rendelkezni, és hogy a pletykákkal ellentétben a fejlesztőcsapat túl keményen dolgozik az új hardveren ahhoz, hogy most leállítsák a projektet".

A tippmester nemrég egy listát is posztolt Twitteren az új funkciókról, amelyeket az iOS 17-ben vár. Az Apple az iOS 17-ről június 5-én fog beszélni, ekkor tartják a WWDC 2023 fejlesztői konferencia keynote-ját. Az új operációs rendszer az iPhone-hoz, az Apple Watch-hoz és az iPadhez szeptemberben jelenik meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei