Tízszeres hibrid zoommal érkezett az Oppo Reno

2019.04.12| Android Police

A kínai gyártó hosszú hónapok pletykái után lerántotta a leplet a tízszeres zoommal rendelkező Oppo Renoról.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ahogy azt már korábban tudni lehetett, kétféle változat kerül piacra az Oppo Renoból, az egyik a Standard Edition, a másik pedig a 10x Zoom Edition. A különbség a két modell között első ránézésre elég egyértelmű, a kettő közül utóbbi a csúcs és ezt több ponton is észre lehet venni.

Az Oppo Reno Zoom Edition 6.6 colos kijelzővel rendelkezik, a felbontás 1080×2340 pixel, a képarány 19.5:9, keret pedig szinte nincs. Ennek örömére notch sincsen, hiszen a 16 megapixeles szelfikhez az optikát egy pop-up mechanika rejti a telefonban, amely a keretből bukkan elő.

Tízszeres hibrid zoommal érkezett az Oppo Reno

A Zoom Edition hátlapján három lencse található, a fő kamera 48 megapixeles (f/1.7), a másodlagos 13 megapixel felbontású, f/3.0 periszkóp verzió, míg a harmadik a 8 megapixeles, széles látószögű, f/2.2-es darab. Az nem egyértelmű még a bejelentés ellenére sem, hogy a periszkóp rendszer valóban tízszeresre nagyít-e vagy csak az Oppo Hybrid Zoom 5x-ös megoldását használja.

A burkolat természetesen zászlóshajó lévén a Qualcomm Snapdragon 855 processzorát rejti, amelyhez 6/8 gigabájt RAM és 128/256 gigabájt tárhely választható. Az Oppo Renoból érkezik egy harmadik verzió is jövő hónapban, amely 5G-képes lesz. Az Oppo Renon gyárilag Android 9 Pie rendszer, azon pedig ColorOS 6 platform található. Az extrák között 4000 mAh-s akkumulátor, valamint dual SIM támogatás és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó található. A 210 grammos telefon fekete, lila, rózsaszín és kék színekben kerül a piacra.

 

 

A kisebb testvér az Oppo Reno Standard Edition lényegesen szolidabb tudással rendelkezik, a kijelző kisebb, 6.4 colos, a felbontás és a képarány változatlan. Az Android Pie alatt Snapdragon 710 chipset található Adreno 616 grafikus gyorsítóval, szintén 6 vagy 8 gigabájt RAM, illetve 128 vagy 256 gigabájt tároló mellett. A pop-up szelfi kamera ugyanaz, a hátlapról viszont hiányzik a periszkóp lencserendszer, így a 48 megapixeles fő kamera mellett csak az 5 megapixeles széles látószögű darab maradt.

Tízszeres hibrid zoommal érkezett az Oppo Reno

Az Oppo Reno Standard Edition 3765 mAh-s akkumulátort kapott, megmaradt a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, valamint a dual SIM támogatás. Mindkét modell NFC és VOOC 3.0 extrém gyorstöltéssel is rendelkezik. Egyelőre csak a kínai árakat tudjuk (ettől jóval magasabb lesz az európai ár), a Zoom Edition 6 gigabájtosa 600/670/715 dollárba kerül, míg a Standard Edition 450/490/535 dollárnak megfelelő összegért rendelhető elő. Az európai árakat április 24-én árulja el az Oppo a zürichi bejelentésen.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Egy Xiaomi 35 perces töltéssel!?

Egy Xiaomi 35 perces töltéssel!?

2019.12.27
| GsmArena
A Xiaomi legalább két okostelefont tervez a közeljövőben piacra dobni, a Xiaomi Mi 10-et és a Xiaomi Mi 10 Pro-t.
Xiaomi: százezerért csúcsmobilt?

Xiaomi: százezerért csúcsmobilt?

2018.08.22
| GSM Arena
Százezer forintba kerül a Xiaomi nagyon olcsó csúcsmobilja
MWC: ZTE Skate, olcsó csúcsmobil

MWC: ZTE Skate, olcsó csúcsmobil

2011.02.16
A hétfõi napon a ZTE sem maradt bemutató nélkül, ezúttal a ZTE Skate-rõl hullt le a lepel.
Kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 9 ára

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Note 9 ára

2018.08.09
| Pocket-lint
A Samsung vietnami oldalára már a hivatalos bemutató előtt felkerültek az árak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei