Tim Cook Kínába látogatott az iPhone 15 csalódást keltő eladásai miatt

2023.10.20| 9to5 Mac
Címkék:

Tim Cook

,

Kína

,

iPhone

,

eladás


Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook a héten Kínában tartózkodik, ahol meglátogatja az Apple üzleteket, körbejárja az Apple ellátási lánc partnereit, és kormányzati tisztviselőkkel találkozik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A hírek szerint az iPhone 15 eladásai lassabb ütemben indultak, mint az iPhone 14 esetében, így Cook találkozott Kína kereskedelmi miniszterével, Wang Wentaoval, és a két fél közötti "win-win fejlesztést" vitatták meg.

Mint a Bloomberg jelentette, Cook szerdán találkozott Wanggal Pekingben. A kínai minisztérium közleménye szerint Cook és Wang "eszmét cseréltek az Apple fejlesztéséről Kínában", és tárgyaltak az Egyesült Államok és Kína közötti feszültségekről.

Wang Wentao elmondta, hogy Kína határozottan elő fogja segíteni a magas szintű nyitást, folytatni fogja a piachoz való hozzáférés kiterjesztését, és elkötelezett a piacorientált, jogi és nemzetközi üzleti környezet kialakítása mellett. A többek között az Apple-t is magában foglaló multinacionális vállalatokat ösztönzik, hogy részesüljenek a kínai piacon, és elérjék a win-win fejlesztést.

A kínai kormány közleménye szerint Cook kiemelte az Apple 30 éves történetét Kínában, és hangsúlyozta az Egyesült Államok és Kína közötti egészséges kapcsolat fenntartásának fontosságát.

Tim Cook Kínába látogatott az iPhone 15 csalódást keltő eladásai miatt

Cook azt mondta, hogy az Apple nagyra értékeli azt, amit az elmúlt 30 év során Kínában elért, támogatja az Egyesült Államok és Kína kormányait a kommunikáció és a párbeszéd erősítésében, az egymás közötti stabil gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fenntartásában és fejlesztésében, valamint egy jó környezet kialakításában a két vállalat gyakorlati együttműködéséhez.

Cook látogatása Kínában a hírek szerint az iPhone 15 eladásainak jelentős romlása miatt történt. A találkozó azzal is összefügg, hogy Kína döntött az állami tisztviselőknek az iPhone-ok használatának munka céljából való betiltásáról biztonsági aggályokra hivatkozva.

Az Apple továbbá növekvő versennyel néz szembe a kínai okostelefonpiacon, mivel a Huawei új Mate 60 zászlóshajó sorozatának sikeres piaci bevezetése is hozzájárul a helyzethez. 

Eközben Kínában tartózkodása során Cook meglátogatta az egyik egyre fontosabb beszállító partnerét, a Luxshare-t. Cook egy Weibo-fiókjában közzétett bejegyzésben dicsérte az Apple kapcsolatát a Luxshare-val az elmúlt évtizedben:

"Több mint egy évtizede partnerünk a Luxshare-ICT, és most már néhány legfejlettebb termékünket is gyártják, ideértve a szénsemleges Apple Watch sorozatot és az iPhone 15 Pro Maxot. 2030-ig pedig szénsemlegesek lesznek az Apple-termelés terén. Köszönjük Grace-nek és csapatának, hogy osztoznak elkötelezettségünkben a bolygó védelmében."

Fontos megjegyezni, hogy a Luxshare lesz az Apple összeszerelési partner a Vision Pro fejhallgató számára, amely várhatóan 2024 elején kerül értékesítésre. Az Apple továbbá a Luxshare-rel dolgozik együtt az AirPods és néhány MacBook modell esetében is.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei