Ticwatch 2 teszt: segít, ha baj van

2017.09.22| Telefonguru
Címkék:

Ticwatch 2

,

okosóra

,

teszt


Már jó ideje tart a viselhető okoseszközök hódítása, az ismert márkák túlárazottak, a kisebb gyártók termékei felemás minőséget képviselnek. Van ésszerű alternatíva és kell nekünk ilyen egyáltalán?

A történelem folyamán mindig fontos volt az idő mérése. Az óra fejlődéstörténetét a 14-ik századtól lehet nyomon követni az európai kultúrkörben. Az első karóra megjelenésére egészen 1571-ig kellett várnunk, azonban meglepő módon az 1800-as évek végéig karórát szinte csak a gyengébbik nem képviselői hordtak. Az első világháború végére viszont minden katonának volt a csuklóján, és a karóra a férfidivat alapelemévé vált. Az igazi fejlődés 1968-ban kezdődött, amikor Seiko Astron kvarc-oszcillátoros modellje megjelent, ezt szegény Kamasuka sem értette.

Ticwatch 2 teszt: segít, ha baj van

A KGST országaiban, így nálunk is a 80-as, 90-es években  a menőség non plusz ultrája volt a négygombos kvarcóra. A kisiskolásoktól kezdve a komoly férfiemberekig, mindenki csuklóján ez díszelgett. A mobilkorszak megkezdődésével változott a trend, és nem volt piaca az óráknak. A technológia fejlődésével megjelentek az okos eszközök (karkötők, órák), 2013-ban még csak alig több mint egy millió darabot adtak el, mára viszont nem kevesebb, mint 75 millió darab kelt el világszerte.

A Ticwatch 2 teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei