Ticwatch 2 teszt: segít, ha baj van

2017.09.22| Telefonguru
Címkék:

Ticwatch 2

,

okosóra

,

teszt


Már jó ideje tart a viselhető okoseszközök hódítása, az ismert márkák túlárazottak, a kisebb gyártók termékei felemás minőséget képviselnek. Van ésszerű alternatíva és kell nekünk ilyen egyáltalán?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A történelem folyamán mindig fontos volt az idő mérése. Az óra fejlődéstörténetét a 14-ik századtól lehet nyomon követni az európai kultúrkörben. Az első karóra megjelenésére egészen 1571-ig kellett várnunk, azonban meglepő módon az 1800-as évek végéig karórát szinte csak a gyengébbik nem képviselői hordtak. Az első világháború végére viszont minden katonának volt a csuklóján, és a karóra a férfidivat alapelemévé vált. Az igazi fejlődés 1968-ban kezdődött, amikor Seiko Astron kvarc-oszcillátoros modellje megjelent, ezt szegény Kamasuka sem értette.

Ticwatch 2 teszt: segít, ha baj van

A KGST országaiban, így nálunk is a 80-as, 90-es években  a menőség non plusz ultrája volt a négygombos kvarcóra. A kisiskolásoktól kezdve a komoly férfiemberekig, mindenki csuklóján ez díszelgett. A mobilkorszak megkezdődésével változott a trend, és nem volt piaca az óráknak. A technológia fejlődésével megjelentek az okos eszközök (karkötők, órák), 2013-ban még csak alig több mint egy millió darabot adtak el, mára viszont nem kevesebb, mint 75 millió darab kelt el világszerte.

A Ticwatch 2 teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei