Tényleg mindjárt itt a Galaxy A55 és A35

2024.02.21| Android Headlines

A Samsung gyorsan teljesíti a formalitásokat, mielőtt bemutatná a Galaxy A55-öt és a Galaxy A35-öt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az elmúlt hetekben számos hatósági tanúsítványt kapott a közelgő középkategóriás okostelefonjaira. A cég hivatalos támogatási oldalakat is közzétett a weboldalán a telefonokhoz bizonyos régiókban, köztük Afrikában, Ázsiában, Latin-Amerikában és az Egyesült Királyságban. Éppen most tette közzé a duó oldalait néhány további európai országban, miközben készül a bevezetésre.

A Samsung általában néhány héttel a megjelenés előtt közzéteszi a hivatalos támogatási oldalait a közelgő okostelefonjaihoz. Ezek az oldalak számos támogatási forrást kínálnak az eszközökhöz, miután azok piacra kerülnek, beleértve az útmutatókat, tippeket és trükköket, valamint a GYIK-et. A koreai cég körülbelül két hete kezdett el támogatási oldalakat készíteni a Galaxy A55 és a Galaxy A35 számára. A bevezetés közeledtével az oldalak egyre több regionális Samsung webhelyen jelennek meg.

A közelgő középkategóriás páros támogatási oldalait most láthatjuk Olaszországban, Portugáliában, Hollandiában és még néhány országban. Szokás szerint jelenleg nem árulnak el többet, mint az eszköz modellszámát – SM-A556B a Galaxy A55 és SM-A356B a Galaxy A35 esetében. Némelyikük „DS” jelzéssel jelzi a két SIM-kártyás változatokat. Egyes régiókban a tárolási változatot (128 GB vagy 256 GB) is említik.

Tényleg mindjárt itt a Galaxy A55 és A35

Samsung Galaxy A55

Ez azt jelzi, hogy az eszközök piaci megjelenésükhöz közelednek. A Samsung közeledik a 2023. március 14-én bemutatott Galaxy A54 és Galaxy A34 első évfordulójához, tehát épp itt az ideje. A pletykák szerint a 2024-es modellek néhány héttel később érkeznek meg. A Galaxy A55 és a Galaxy A35 még ezzel a késéssel is debütálhat a következő néhány hónapon belül. 

Mindkét modell egy maroknyi frissítést hoz

A Samsung a Galaxy A55 és Galaxy A35 modellekkel frissíti középkategóriás termékpalettáját. Előbbi műanyag vázról fémvázra fog ugrani, valószínűleg alumíniumra. Egy újabb processzort (Exynos 1480) is kap majd, egyedi GPU-val, amelyet az AMD-vel együttműködésben fejlesztettek ki. Az Exynos 1480 a cég első középkategóriás lapkakészlete AMD-vel hajtott GPU-val. Lehetséges, hogy a kamerán is fejlesztéseket kapunk.

A Galaxy A35 viszont továbbra is műanyag vázzal rendelkezik. A Samsung azonban a kijelzőt lyukasztott verzióra cseréli. A pletykák szerint a készülék egy újabb elsődleges hátsó kamerát is tartalmaz, valószínűleg a Galaxy A54-en található 50 MP-es darabot kapja. Lehetséges, hogy az A54 Exynos 1380 lapkakészletét is újra felhasználja. További kiszivárogtatásokra és pletykákra lehet számítani az új Samsung középkategóriásokkal kapcsolatban az indulásig.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei