Szuper új tablet, itt a Huawei MatePad

2020.07.22| Huawei
Címkék:

Huawei MatePad


A Huawei bemutatta a MatePad tabletet. Az újdonság igencsak elérhető árú lett a tabletek szűkös világában, de lássuk, megéri-e a pénzt!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Huawei MatePadben a cég saját fejlesztésű, 7nm-es, nyolcmagos Kirin 810 chipsete dolgozik, a beépített NPU-nak köszönhetően a mesterséges intelligencia ahol csak lehet, segíti a használatot. A mesterséges intelligencia vezérli a Kirin 810 Da Vinci neurális feldolgozóegységét (NPU) és a CPU-t is, így a processzor dinamikusan reagál a különböző felhasználói igényekre. A GPU Turbo 3.0 technológiának köszönhetően a MatePad magas szintű grafikai élményt nyújt.

Szuper új tablet, itt a Huawei MatePad

A tablet 450 grammot nyom a mérlegen, 7.9 mm vékonyságával kellően karcsú. A MatePad 10.4 colos kijelzője 2K felbontású FullView darab, így 2000×1200 pixelt is megjelenít. A részletességet a Huawei ClariVu technológiája javítja tovább, például a sötétebb képek és videók esetén. A burkolatban négy hangszórót találunk, ezek tiszta hangzását a Harman Kardon és a Histen 6.0 technológia biztosította. A MatePadben egy 7250 mAh kapacitású akkumulátor dolgozik, ez az EMUI 10.1-ben is megtalálható optimalizációnak köszönhetően hosszú üzemidőt ígér, bár a gyártó egyelőre ezt nem részletezte jobban.

Az Android 10 alapú felhasználói felület intelligens funkcióit sokan kedvelni fogják. A Multi-Ablak nemcsak azt teszi lehetővé, hogy két alkalmazás egyszerre legyen nyitva, hanem azt is, hogy az appok egymással is együtt tudjanak működni.  A Lebegő Ablak funkcióval anélkül lehet válaszolni az üzenetekre, hogy ki kelljen lépni az éppen használt alkalmazásból. Az App Multiplier egy alkalmazást két külön ablakban jelenít meg, ez üzenetküldésnél jöhet jól, ha az egyik ablakban a névjegyek, a másikban pedig az aktív beszélgetés jelenik meg.

Szuper új tablet, itt a Huawei MatePad

Ezeken felül a Multi-Ablak lehetővé teszi, hogy Huawei okostelefont csatlakoztassunk a MatePadhez és a két eszközt egy közös kijelzőn használjuk, illetve a fájlok áthúzhatók egyik készülékről a másikra. A felhasználók a telefonon tárolt zenéket lejátszhatják a négy hangszóróval felszerelt tableten, vagy a MatePaddel fogadhatnak hívásokat, küldhetnek üzeneteket.

Az előlapi kamera 8 megapixel felbontású, újdonság a FollowCam funkció, amely követi a mozgó alanyt és hozzá igazítja a kijelzőt, valamint gesztusvezérléssel, Smart View-val használható. A MatePad együttműködik okos billentyűzettel és a cég M-Pencil tollával egyaránt.

A Huawei MatePad 38.990 Forint értékű ajándék M-Pencil tollal július 30-tól augusztus 13-ig 119.990 Forint ajánlott bruttó fogyasztói áron rendelhető elő, augusztus 14-től pedig 122.990 Forintért vásárolható meg a vállalat magyarországi kiskereskedelmi partnereinél Éjszürke színben.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Ezek kapják meg az EMUI 10.1-et

Ezek kapják meg az EMUI 10.1-et

2020.06.18
| Phone Arena
Megmutatjuk, mely Huawei és Honor eszközök kapják meg az EMUI 10.1 / Magic UI 3.1-et.
Az új Apple iPad Pro!

Az új Apple iPad Pro!

2019.11.26
| 9to5Google
A Huawei bemutatta a legújabb MatePad Pro zászlóshajótabletjét, amely alapvetően egy iPad Pro klón.
Érkezik a zászlóshajó Huawei tablet!

Érkezik a zászlóshajó Huawei tablet!

2019.11.21
| GsmArena
A Huawei már kész arra, hogy november 25-én egy kínai rendezvényen leleplezze a MatePad Pro táblagépet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei