Szereted az Androidot? Mutasd meg!

2021.01.02| Phone Arena

Mutasd meg, mennyire szereted a világ egyik legnépszerűbb mobil operációs rendszerét, hajtogass!

A Google kiadott egy új YouTube-videót, amely elfoglaltságot ad az unalmas napokra. Az Android Developers YouTube csatornáján közzétett videó bemutatja, hogyan tudod lenyűgözni barátaidat egy bábként használható origami bugdroid készítésével. Az Android Police úgy tudja, a terveket Lisa Nguyen Quang Do, a Google szoftvermérnöke készítette, a videót pedig a Google VP mérnöke, Seang Chau állította össze. A videó 11 és fél perces, addig tart, amennyi idő alatt kész is lehet a figura.

Szereted az Androidot? Mutasd meg!

Figyelembe véve, hogy az Androidos okostelefonok piaci részesedése a 85%-os, a zöld bugdroid a technológia egyik leghíresebb ikonjává vált. Az Android bugdroidot Irina Blok, a Google grafikusa készítette, 2007. november 5-én mutatták be a rendszer bejelentésekor.

Ha van időd, töltsd le és nyomtasd ki az alábbi PDF-fájlt, amely magában foglalja mind a 30 lépést, amely szükséges a saját bugdroid origami elkészítéséhez. Ami a kellékeket illeti, kis méretű, 15×15 cm-es papírdarabokra lesz szükséged. Jó szórakozást!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei