Strapabíró Samsung tablet jöhet?

2020.09.29| Samsung

Akkumulátor nélkül is működik a Samsung Galaxy Tab Active3! A modell cseppálló tokkal és vízálló S Pennel mutatkozott be.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung meghallgatta az ügyfelek visszajelzéseit, hogy tökéletes tabletet készítsen a területen dolgozók számára. A Samsung Galaxy Tab Active3 masszív tokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy túléljen gond nélkül akár 1,5 méteres zuhanást is. A tok nélkül sima felületre 1,2 m-ről való esést kell kibírnia.

Az IP68 por- és vízállóság biztosítja, hogy esőben is működjön. A 8.0 colos LCD-t kesztyűs kézzel való használatra tervezték, de ha a kesztyű túl vastagnak bizonyul, akkor az IP68 besorolású S Pen használható a kezeléshez.

Strapabíró Samsung tablet jöhet?

A Galaxy Tab Active3 az Exynos 9810 lapkakészlet (ez a Galaxy S9/Note9 lelke is) hajtja. 4 gigabájt RAM-mal és 64/128 gigabájt tárhellyel érhető el a modell, microSD kártyával a tárhely bővíthető. A táblagép Android 10 rendszert futtat DeX móddal az asztali élményhez, a Knox biztonsági védelme mellett.

A biometrikus azonosítás ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel történhet. Fotózáshoz 13 megapixeles kamera használható a hátlapon, míg videohívásokhoz az 5 megapixeles előlapi optika érhető el.

Az íróasztal nem ennek a tabletnek a természetes élőhelye. 5050 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amelyet 2020-ban igen ritka módon cserélhető! Emellett a pogo csatlakozók révén dokkokban is tölthető, vagy a szokásos USB-vel, ha ez a fajta töltés is épp elérhető.

Strapabíró Samsung tablet jöhet?

A Samsung Galaxy Tab Active3 „Nincs akkumulátor” üzemmóddal rendelkezik, amelyet a beállítások között lehet kiválasztani. Ez lehetővé teszi, hogy helyhez kötött munkaállomásként használja a tabletet az akkumulátor károsodása nélkül. Harmadik féltől származó kiegészítők használhatók vonalkódok beolvasására vagy mPOS funkciók hozzáadására. Az Active3 egy vérbeli munkagép.

A tablet és a Galaxy Xcover Pro telefon három fő rendszerfrissítést kap, ami fontos szempont az üzleti élet számára, amely általában hosszabb ideig használja a berendezéseket, mint a fogyasztók. A Samsung Galaxy Tab Active3 már elérhető Európa és Ázsia egyes országaiban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei