Strapabíró Apple okosóra érkezik jövőre

2021.06.15| Android Authority
Címkék:

Apple Watch

,

Series 7


Az Apple következő okosórájából hiányozhatnak az új egészségügyi szolgáltatások, de a dizájn megújul.

A jelentés alapján érdemes lehet kitartani az Apple 2022-es kiadású okosórái mellett. A következő Apple Watch gyorsabb hardvert kap, de hiányozhat számos új egészségkövető funkció. A 7. sorozatnak titulált hordható eszközben nem lesz testhőmérséklet- vagy vércukorszint-érzékelő.

A következő Apple Watch széria, amely vélhetően a Series 7 nevet kapja, számos tervezési és teljesítménybeli frissítést kap a Bloomberg szerint.

"Az ügyben jártas emberek" szerint az Apple Watch Series 7 vékonyabb kerettel ellátott kijelzőt kap, új laminált réteget és kissé vastagabb testet. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy több belső hellyel gazdálkodhasson egy nagyobb akkumulátor vagy további hardverek számára. A 7. sorozat várhatóan támogatja az UWB-t. Gyorsabb chipset is várható, de az Apple hajlamos új szilíciumot használni minden új Watch sorozatban.

Látszólag itt érnek véget a frissítések. Míg a testhőmérséklet-érzékelő megjelenését tervezték a 7-es sorozatra, ez állítólag jövő évig biztosan kimarad. Az Apple ebben a tekintetben továbbra is elmarad a Fitbithez hasonlóaktól. A vércukorszint-érzékelők szintén „még több évre” vannak a szériagyártástól, még egyetlen vállalat sem tökéletesítette ezt a technológiát.

Strapabíró Apple okosóra érkezik jövőre

„Robusztus” Apple Watch készül

2022-ben megújulhat annyira az Apple Watch kínálat, hogy egy kifejezetten sportolóknak kifejlesztett modell is piacra kerül. A robosztusabb, masszívabb strapa óra versenyre kelhet majd a Garmin a Suunto márkákkal, legalábbis a jelenlegi pletykák szerint.

Az Apple Watch továbbra is az összes okosóra szállítás több mint egyharmadát viszi a Counterpoint szerint. Tehát ha a Samsung és a Google új Wear OS támadást tervez és a kisebb cégek nagy sikerrel verik meg az új technológiák bevezetésével, ez a részlet valószínűleg nem változik hamarosan. Az Apple hagyományosan szeptemberben dobja piacra új Watch sorozatát, ezért várható, hogy még sok részletet hallhatunk az Apple Watch Series 7-ről.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei