Sportoláshoz válassz lélegző szíjat okosórádhoz!

2023.03.16
Címkék:

Az okostelefonok miniatürizált változatát jelentik az okosórák, amelyek a fitness és egészségügyi alkalmazásokon túl önálló kommunikációra, navigációra, zenehallgatásra és még sok egyébre képesek.

A tudatosság nemcsak az táplálkozásban, hanem az élet más területein is divat lett, ennek következtében, és persze az okoskarkötők, okosórák elterjedésének köszönhetően, mind többen figyelnek az egészségükre. Szeretjük követni alvásciklusainkat, a naponta megtett lépéseket, illetve sporttevékenység közben az aktuális pulzusszámot, vérnyomást, egyebeket. Az okosórák minden pillanatban hordhatók, megfelelő szíjakkal pedig abszolút kényelmessé, jól használhatóvá tehetők. Az Apple pedig élen jár ebben. Lássuk, milyen sportszíjak közül választhatsz, miben mások ezek, mint a többi.

 

Okos Apple Watch-ok

 

Az almás márka élen jár az okosórák fejlesztésében, legújabb modelljei már segélyjelzések küldésére is alkalmasak, de az alapfunkciók miatt is sokan szeretik őket. Szabd személyre eszközeidet Apple kiegészítők segítségével, igényeid, hangulatod, stílusod szerint, akár napjában többször is!

 

Az okosórák elkísérnek egész nap, akár munkába készülsz, akár egy fontos üzleti vacsorára vagy fitnessterembe, esetleg futni, ugyanis sport közben sem kell lemondanod róla, még az uszodában sem. Az exkluzív modellek pedig búvárkomputerként is funkcionálnak. A kényelmes használat érdekében a tevékenységednek megfelelően variálhatod a szíjakat, hiszen számtalan anyagú és színű kiegészítő közül választhatsz.

Sportoláshoz válassz lélegző szíjat okosórádhoz!

Szériák és szíjak

 

Az Apple Watch-okban az a nagyszerű, hogy egységesen néznek ki az idők kezdete óta, és ezáltal összetéveszthetetlenek más gyártók okoseszközeivel. Sokan szeretik a nagy méretű, szögletes házat és a különféle tetszetős pántokat. 

 

Az almás órák visszafelé is kompatibilisek, így a régebbi verziókhoz is vásárolhatsz gond nélkül vadiúj szíjakat. 

 

Alapvetően 2 tokméretben, női és férfi csuklóra készülnek, bár egyes verziók között van némi eltérés a méreteket illetően, így ha szíjat választasz, erre figyelj oda.

 

A változatosság gyönyörködtet

 

A különféle színeknek és anyagoknak, valamint a könnyű cserélhetőségnek köszönhetően az Apple Watch szíjakkal teljesen új órát varázsolhatsz magadnak a különböző alkalmakra. 

 

Hétköznapokra választhatsz a színes szilikon szíjak vagy az elegánsabb fém szíjak közül attól függően, melyik illik jobban az öltözékedhez, pillanatnyi hangulatodhoz.

 

Sportoláshoz tökéletesek lehetnek a szilikon anyagú szíjak is, de még nagyobb kényelmet kínálnak a kifejezetten sportcélra készült, masszív és tartós, perforált pántok. Ezek közül is számtalan divatos színben válogathatsz. A szíjak külső és belső felülete más-más színű, így nagyon jól mutatnak.

 

Az Apple Watch okosórák tökéletes társaid lesznek, mindenhova elkísérnek, számtalan hasznos funkcióval rendelkeznek és a cserélhető szíjak jóvoltából mindenhez illenek. Válassz többféle stílusú pántot, dobd fel a megjelenésedet, vidd magaddal kedvenc okosórádat, akárhová is mész!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei