Sony: még is lesz Jelly Bean frissítés!

2012.08.02| Into Mobile

Alig néhány napja történt csak, hogy kiszivárgott a nem hivatalos hír, miszerint a Sony nem készíti el a 2011-es Xperia modellekhez a Jelly Bean frissítést.

Alig néhány napja történt csak, hogy kiszivárgott a nem hivatalos hír, miszerint a Sony nem készíti el a 2011-es Xperia modellekhez a Jelly Bean frissítést. Annak ellenére, hogy ezt az információt a Sony Facebook oldalán olvashattuk, a gond az, hogy nem a Sony Mobile PR menedzsere tette a kijelentést, így nem tekinthető a gyártó hivatalos tájékoztatásának. A friss hírek szerint a japán gyártó először az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer integrálását fejezi be először teljesen és csak utána állnak neki az Android 4.1 Jelly Bean frissítések fejlesztésének, így megnyugodhatnak a Sony Xperia androidos okostelefon rajongói, csak idő kérdése, de elérhető lesz akár tavalyi készülékükre a rendszer legújabb változata.

Sony: még is lesz Jelly Bean frissítés!További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei