Sokaknak nem fog tetszeni az iOS 18 Fotók app újítása

2024.07.08| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 18

,

Fotók


Apple vezetők beszélnek az iOS 18 újratervezett Fotók alkalmazásáról egy új interjúban. Az iOS 18 egyik legnagyobb változása az új Fotók alkalmazás, amely teljesen újratervezett lett.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Egy új interjúban, amit a The National News készített, három Apple vezető beszélt az új Fotók alkalmazás dizájnjáról, amely eddig vegyes fogadtatásban részesült. Billy Sorrentino, az Apple emberi interfész dizájn csapatának vezetője elmagyarázta az új dizájn mögötti motivációt:

„Ahogy a funkcióink, felhasználóink és könyvtáraink növekedtek, úgy nőtt a alkalmazás sűrűsége is. Így ahelyett, hogy keresgélni kellene, létrehoztunk egy egyszerű, átlátható, egyetlen nézetes fotóélményt mély intelligencián alapulva,” magyarázta Sorrentino. „Végső soron csökkenteni akartuk a súrlódást.”

Az új Fotók alkalmazás dizájnja nagy hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra, több irányítást adva a felhasználóknak az interfész elrendezése felett.

Sokaknak nem fog tetszeni az iOS 18 Fotók app újítása

„A sok mély intelligencia kombinálva a testreszabással azt jelenti, hogy a Fotók alkalmazás személyesebbé válhat,” magyarázta Della Huff, az Apple kamera és fotó termék marketing csapatának menedzsere. „Mindenkinek más a munkafolyamata, így az automatikus testreszabás kulcsfontosságú.”

A WWDC 2024 eseményen múlt hónapban az Apple a Fotók frissítését „minden idők legnagyobb újratervezésének” nevezte. Az új dizájn egyetlen nézetre összpontosít, amely rácsos elrendezésben jeleníti meg a fotókat, és könnyű hozzáférést biztosít a kedvencekhez, emberekhez, helyekhez és továbbiakhoz.

Az iOS 18 jelenleg fejlesztői bétatesztelés alatt áll, és valószínűleg lesznek változások a mostani és a szeptemberi nyilvános megjelenés között. Eddig a Fotók alkalmazás újratervezése megosztó téma volt az Apple felhasználói körében, de még bőven van idő a változásokra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei