Segítünk megírni a gépkezelői önéletrajzot

2024.04.24
Címkék:

A gépkezelő egy olyan szakma, amelyre már jelenleg is nagy a kereslet, de a rohamos ütemben zajló technológiai fejlődésnek köszönhetően az elkövetkezendő években még több ilyen munkatársra lesz majd szükség.

Ezt tökéletesen bizonyítja, hogy a Szekszárdállás szakmunka aloldalának megnyitásakor a “Szekszárdi bővülő csapatunkba szerelő állás a Wacker Neuson Építőgépek Hungária Kft-nél” című hirdetés jelenik meg elsőként. 

 

De ha lejjebb görgetünk, akkor is találunk hasonló állásajánlatokat, amelyek az átlaghoz képest igazán jó fizetést kínálnak. No, de mégis mi kell ahhoz, hogy megszerezzünk egy ilyen állást?

Segítünk megírni a gépkezelői önéletrajzot

A válasz egyszerű: egy ütős önéletrajz

 

Mivel a gépkezelői szakma rendkívül keresett manapság, így nem ritka, hogy egy-egy hirdetésre több száz jelentkezés is érkezik, amelyek közül csak úgy fogunk tudni kiemelkedni, hogy ha sikerül a szakmai tudásunkat és a pozícióra való alkalmasságunkat a lehető legjobban tükröző önéletrajzot megírni.

 

Külön figyelmet kell szentelnünk a szakmai bemutatásnak, illetve a munkatapasztalat és a készségek résznek, mivel a HR-es, vagy ha egy nagyobb vállalatról van szó, akkor az ATS-szoftver ezek alapján szelektálja a beérkező pályázatokat.

 

Szakmai összegzés

 

A szakmai összegzés lényegében azt jelenti, hogy a fejléc alatt 4-5 sorban kifejtjük, mi a célunk, és miért lenne jó, ha minket vennének fel az adott állásra.

 

Mutatunk egy példát: “Egy 4 éves tapasztalattal és széles körű szakmai tudással rendelkező gépkezelőként keresem a leendő munkahelyem, ahol maximális odafigyeléssel és problémamegoldó készséggel oldhatom meg a gépekben felmerülő hibákat.”.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

Szakmai tapasztalat

 

Mivel ebben a részben tüntetjük fel a fontos és releváns munkahelyi tapasztalatokat, így ez a szekció az önéletrajz egyik lényegi része. Ügyelnünk kell arra, hogy a felsorolásunkban mindig fordított időrendi sorrendet alkalmazzunk, és pontosan megnevezzük a beosztásunkat, a céget, ahol ezt betöltöttük, illetve a munkaviszonyunk időtartamát.

 

Mindezek mellett van egy dolog, amit még megemlítenénk. Ez nem más, mint a kulcsszavak elhelyezésének jelentősége. A korábban említett ATS szoftver ugyanis ezeket keresi elsőként az önéletrajzban, és ha nem talál belőlük elegendőt, akkor előfordulhat, hogy nem fog átmenni a pályázatunk a programon. Személyes interjúra se kerül tehát majd sor.

 

Ezeknek a többsége szerencsére az álláshirdetés szövegezésében, pontosabban az elvárás részben el van rejtve, így ha szemfülesek vagyunk, akkor az előbb említett problémát könnyedén orvosolhatjuk.

 

Készségek rész

 

Ezt a szekciót érdemes kettébontani, és a relevánst soft, illetve hard skilleket külön megemlíteni. Az előbbiek személyiségbeli, interperszonális képességek, míg az utóbbiak olyan készségek, amelyeknek az elsajátításához egy tanfolyam elvégzése szükséges.

 

Egy extra tanács befejezésképpen: Fontos, hogy ebben a részben is minél több kulcsszó szerepeljen. Ilyen lehet például a monotonitástűrő képesség és mondjuk a targoncás jogosítvány.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei