Samsung Galaxy S6 edge plus: okos, erős és gyönyörű

2015.08.14| Samsung

A kétoldalt ívelt nagyképernyős dizájnt kiemelkedő teljesítménnyel ötvözi az 5,7 colos okostelefon.

A kétoldalt ívelt nagyképernyős dizájnt kiemelkedő teljesítménnyel ötvözi az 5,7 colos okostelefon. A Samsung Electronics tegnap bemutatta a Samsung Galaxy S6 edge+ készülékét. Az új 5,7 colos mobil a Galaxy S6 edge egyedülálló dizájnját követi. A fém és üveg kombinációjára épülő Galaxy S6 edge+ tovább erősíti a Samsung elkötelezettségét a nagy kijelzőjű telefonok piaca iránt, amelynek a Galaxy Note 2011-es bevezetésével a Samsung volt az úttörője.

A Galaxy S6 edge+ a formát és a funkcionalitást ötvözi, egyedülálló, mindkét oldalon hajlított dizájnnal; a kiváló minőségű fotó és videó készítést lehetővé tevő legfejlettebb kamerával, a vezeték nélküli és vezetékes gyors töltéssel, és egy erőteljes processzorral. A megnövelt 4 gigabájtos RAM-mal az új készülék a piac legerősebb kapacitását és számítási teljesítményét nyújtja, amellyel a felhasználók még zökkenőmentesebben élvezhetik a párhuzamos feladatvégzést, üzeneteik nyomon követését, a közösségi hálózatokon való posztolást és a legjobb grafikájú játékokat is.

A Samsung Pay, a Samsung egyszerű és biztonságos mobilfizetési szolgáltatása az S6 edge+ bevezetésével elérhetővé válik Koreában, szeptembertől kezdve pedig az Amerikai Egyesült Államokban is. A Samsung KNOX, az ujjlenyomat ellenőrzés és a digitális tokenizálás védelmével ellátott, az MST (Magnetic Secure Transmission – biztonságos mágneses átvitel) és az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávú kommunikáció) technológiákkal is kompatibilis Samsung Pay minden korábbinál közelebb hozza a pénztárcák nélküli világot.

A Samsung Galaxy S6 edge+ a Galaxy S6 jellegzetes dizájnját viszi tovább, még elegánsabb, visszafogottabb és még finomabban kidolgozott formában. Az új „Apps edge” a hajlított kijelzőn egy egyszerű mozdulattal azonnali hozzáférést biztosít a felhasználóknak a kedvenc alkalmazásukhoz. A „People edge” pedig az egyszerű és gyors kommunikációt segíti: a képernyő szélén az előre beállított, legfontosabb kapcsolatok közül válogatva közvetlenül kezdeményezhető a hívás, vagy az üzenetküldés. Az 5,7 colos Quad HD Super Amoled kijelzőjének mélyebb kontrasztja és nagyobb részletgazdagsága révén a Galaxy S6 edge+ páratlan multimédia képességekkel rendelkezik.

Mivel a közösségi média egyre inkább a mindennapi életünk részéve válik, a fogyasztók életük fontosabb pillanatait fotókkal és videókkal akarják megosztani – a Samsung ezt az igényt továbbfejlesztett videó képességekkel támogatja. Ez magában foglalja a “Steady Video” funkciót, amely digitális képstabilizációval biztosítja a menet közben rögzített videó éles, eleven képét mind az elő-, mind az hátlapi kamerahasználat során. A „Video Collage Mode” lehetővé teszi az egyszerű videó rögzítést és szerkesztést különböző keretek és effektek használatával. A Galaxy S6 edge+ készülékkel 4k felbontású videó is rögzíthető és az élő közvetítést is lehetővé teszi. A telefonról azonnal élő Full HD kép közvetíthető akár egy személynek, egy csoportnak, vagy a YouTube Live segítségével szélesebb közönségnek is: egy YouTube link révén bárki okostelefonon, PC-n, vagy okostévén követheti a Galaxy S6 edge+ által közvetített képet.

A Galaxy S6 edge+ a Samsung gyors vezetékes és vezeték nélküli töltési technológiáját használja. Utóbbi gyakorlatilag bármely ma elérhető vezeték nélküli töltővel kompatibilis. Az eszköz vezetékes töltéssel körülbelül 90 perc, vezeték nélküli töltővel pedig 120 perc alatt tölthető fel teljesen. A telefon támogatja a SideSync alkalmazást, amely vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal is biztosítja a PC és az okostelefon tartalmainak integrációját. Az automatikus felismerésnek és az ultragyors telepítésnek köszönhetően a felhasználók azonnal kapcsolódhatnak Samsung eszközükkel a PC-jükhöz vagy tabletjükhöz, hogy - platformtól és operációs rendszertől függetlenül - könnyedén hozzáférhessenek fájljaikhoz és adataikhoz.

A Galaxy S6 edge+ tulajdonosai a Samsung fejlett kamera rendszerének előnyeit is élvezhetik majd, köztük a „Gyorsindítást” (a „home” gomb kétszeri megnyomásával a kamera 0,6 másodpercen belül elindul), az automatikus, valós idejű, nagy dinamikatartományú (HDR) funkciót, a okos optikai képstabilizátort (OIS), valamint a vadonatúj kép filtereket. Mindezek mellet a Samsung Galaxy S6 edge+ fokozott biztonsági megoldásokat nyújt a KNOX Active Protection (a készülébe épített) és a My KNOX (gyorsan telepíthető) applikáció révén, hogy még nagyobb biztonságban tudhassuk a személyes és munkával kapcsolatos adatainkat. A Galaxy S6 edge+ 2015 augusztusától kezdve érhető el világszerte, az értékesítés pontos kezdte piaconként és mobilszolgáltatónként eltérő. A készülék 32 gigabájtos, illetve 64 gigabájtos tároló kapacitású verzióban érhető el különböző – köztük arany platina és fekete zafír – színekben.



Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei