Samsung Galaxy J2: világító kameragyűrűvel

2016.07.08| GSM Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó lerántotta a leplet a Samsung Galaxy J2 (2016) okostelefonról, különlegessége a Smart Glow nevet kapott értesítési megoldás.

A készülék többször lebukott már benchmark teszteken és a hatóságoknál is járt, végre pedig hivatalosan is bemutatta a Samsung Indiában. A Galaxy J2 (2016)-ban egy négymagos, 1.5 gigahertzes processzor dolgozik, a kijelző egy HD felbontású, öt colos változat. RAM-ból másfél gigabájt áll rendelkezésre, a belső 8 gigabájtos tárhely bővíthető. Kamerából egy nyolc és egy öt megapixeles áll a felhasználók rendelkezésére, az akkumulátor pedig a fentiekhez képest igen méretes, 2600 mAh kapacitású.

Samsung Galaxy J2: világító kameragyűrűvel

A Samsung Galaxy J2 (2016) elérhető arany, fekete és fehér színekben, a burkolat csak 8 mm vékony. Gyárilag természetesen Android 6.0 Marshmallow OS található majd a telefonon. Nem esett még szó a készülék legérdekesebb funkciójáról, a Smart Glow nevű megoldásról, amely nem más mint a telefon hátulján, a kamera körül megtalálható gyűrű. Ez értesítés esetén villog vagy igény szerinti színben világít. A Smart Glow más és más színben világít, ha bizonyos emberek hívnak éppen, de akár alkalmazások is kaphatnak egyedi színt. Kifejezetten hasznosnak tűnik ez az újdonság, amely jóval láthatóbb és egyértelműbb mint egy icipici LED valahol az előlapon, amit vagy észrevesz a tulajdonos vagy nem, valamint nem túl ritka esetben tok rejti a LED-et.

Samsung Galaxy J2: világító kameragyűrűvel

A telefonban megtalálható még egy úgynevezett Turbo Speed Technology (TST), amely egy hatékonyság növelő megoldás. A Samsung szerint az alkalmazásokat akár negyven százalékkal gyorsabban tudja betölteni a Galaxy J2 (2016) mint egy kétszer annyi RAM-mal felszerelt készülék. A Samsung Galaxy J2 (2016) 145 dollárba kerül Indiában és jövő héttől lesz kapható.

Samsung Galaxy J2: világító kameragyűrűvel



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei