Samsung A modellekben is megjelenhet a vízállóság

2021.12.02| Androidauthority

A Galaxy A33 kezdi majd a sort, de az A73 és az A53-nál is várható a megjelenése

A Samsung hajlamos a csúcskategóriás telefonok jellemzőit a középkategóriás és olcsó Galaxy A modellekbe is belerakni. Olyat például láttunk már, hogy az olcsóbb telefonok  nagy frissítési gyakoriságú kijelzőket vagy nagyobb kameraérzékelőket kapnak. Úgy tűnik, hogy 2022-ben a vízállóság lehet az olcsóbb telefonok legújabb jellemzője.

 Samsung A modellekben is megjelenhet a vízállóság

A The Elec szerint jövőre legalább négy Samsung Galaxy A modell lesz vízálló testtel. E modellek közül három talán nyilvánvaló. A Samsung Galaxy A73 és a Samsung Galaxy A53 modellek felvehetik elődeik IP67 besorolását. Azonban a Samsung Galaxy A33 is hasonló a frissítés előtt áll, így ez lehet a Samsung legolcsóbb telefonja IP-besorolással.

 

A vízállóság nem túl gyakori az alacsonyabb árkategóriákban, a Samsung ezzel a lépéssel valószínűleg a Xiaomi és a hasonló versenytársakkal szemben kíván így előnyhöz jutni. A vízállóság azonban egy másik kedvelt funkció kárára is mehet. A Galaxy A33 novemberben kiszivárgott képei szerint jack-csatlakozó nélkül mutatják majd be a telefont.Természetesen az árképzés számos vásárló számára kulcsfontosságú ebben a szegmensben. Egyelőre nem világos, hogy az IP-besorolás milyen hatással lenne a Galaxy A33 áraira.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei