Samsung A modellekben is megjelenhet a vízállóság

2021.12.02| Androidauthority

A Galaxy A33 kezdi majd a sort, de az A73 és az A53-nál is várható a megjelenése

A Samsung hajlamos a csúcskategóriás telefonok jellemzőit a középkategóriás és olcsó Galaxy A modellekbe is belerakni. Olyat például láttunk már, hogy az olcsóbb telefonok  nagy frissítési gyakoriságú kijelzőket vagy nagyobb kameraérzékelőket kapnak. Úgy tűnik, hogy 2022-ben a vízállóság lehet az olcsóbb telefonok legújabb jellemzője.

 Samsung A modellekben is megjelenhet a vízállóság

A The Elec szerint jövőre legalább négy Samsung Galaxy A modell lesz vízálló testtel. E modellek közül három talán nyilvánvaló. A Samsung Galaxy A73 és a Samsung Galaxy A53 modellek felvehetik elődeik IP67 besorolását. Azonban a Samsung Galaxy A33 is hasonló a frissítés előtt áll, így ez lehet a Samsung legolcsóbb telefonja IP-besorolással.

 

A vízállóság nem túl gyakori az alacsonyabb árkategóriákban, a Samsung ezzel a lépéssel valószínűleg a Xiaomi és a hasonló versenytársakkal szemben kíván így előnyhöz jutni. A vízállóság azonban egy másik kedvelt funkció kárára is mehet. A Galaxy A33 novemberben kiszivárgott képei szerint jack-csatlakozó nélkül mutatják majd be a telefont.Természetesen az árképzés számos vásárló számára kulcsfontosságú ebben a szegmensben. Egyelőre nem világos, hogy az IP-besorolás milyen hatással lenne a Galaxy A33 áraira.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei