Részletes leírás jött az új Motorolához!

2020.07.06| GsmArena
Címkék:

motorola moto g 5g


A képek mellé egy részletesebb specifikáció érkezett a Motorola Moto G 5G-hez.

Tegnap Evan Blass-nak köszönhetően megtekinthettük a közelgő új Moto G 5G-t. Most a képek mellé megérkezett egy részletes specifikáció is. Blass szerint a Moto G 5G valójában a régebb óta híresztelt Moto Edge Lite lesz és a Motorola július 7-én mutatja be. Ráadásul a cég ezzel egyidejűleg bemutatja a Moto G 5G Plus-t is, de erről a készülékről nincs további információ.

Részletes leírás jött az új Motorolához!

A Moto G 5G egy FHD+ kijelzőt kap, amin kettő bevágás található a szelfi kamerák számára. A kijelző 90 Hz-es frissítési gyakorisággal és 21:9-es oldalaránnyal fog rendelkezni. A képernyő pontos méretéről nem esik szó a szivárgásban, de az kiderült, hogy 167,98 x 73,97 x 9,59 mm-es méretű lesz maga az okostelefon és 207 gramm-ot fog nyomi.

Ami a kameráit illeti, elmondható, hogy egy 48 MP-es főegységgel fog rendelkezni, ami mellé társul egy 5 MP-es makró, egy 8 MP-es széles látószögű és egy 2 MP-es mélység érzékelő. A telefont Snapdragon 765 lapkakészlete fogja táplálni 4GB RAM-mal együtt. Továbbá microSD kártyával bővíthető lesz a készülék. Egy 4800 mAh-es akkumulátorral lesz ellátva, ami támogatni fogja a 18 W-os töltést. A telefon már Android 10-zel kerül a piacra.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei