QuickMemo az LG Optimus L sorozatához

2012.08.09| LG

A QuickMemo funkcióval egy pillanat alatt rögzíthetõ a képernyõ tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetõk.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A QuickMemo funkcióval egy pillanat alatt rögzíthetõ a képernyõ tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetõk. Az LG szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhetõ el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhetõ lesz. A QuickMemo funkció segítségével a képernyõn megjelenített tetszõleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetõk és menthetõk. A felhasználók a mentett képernyõre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemo jegyzetek ezt követõen SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után az új funkció a hangerõgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhetõ el.

QuickMemo az LG Optimus L sorozatához

„A QuickMemo az LG által képviselt felhasználói élmény egyik meghatározó funkciója, célja a kommunikáció színvonalának emelése az ötletek személyre szabott megosztásával.” – nyilatkozta Paul Bae, az LG Electronics Mobile Communications Company marketingközpontjának alelnöke. A QuickMemo megjelenését az LG Optimus L sorozatú okostelefonokon a „Lépj kapcsolatba a valósággal” („Connect to What’s Real”) témájú tévéreklám kíséri majd világszerte. A QuickMemo frissítést a készüléktulajdonosok letölthetik az LG Mobile weboldaláról, vagy a helyi szervizközpontokban is kérhetik a telepítését. Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak, amelyek idõtálló stílust kínálnak teljes funkció- és szolgáltatásválasztékkal, fekete vagy fehér készülékházban.

QuickMemo az LG Optimus L sorozatáhozmessenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei