QuickMemo az LG Optimus L sorozatához

2012.08.09| LG

A QuickMemo funkcióval egy pillanat alatt rögzíthetõ a képernyõ tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetõk.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A QuickMemo funkcióval egy pillanat alatt rögzíthetõ a képernyõ tartalma, valamint kézzel írott személyes jegyzetek is készíthetõk. Az LG szoftverfrissítés keretében megjelentette a rég várt QuickMemo funkciót az Optimus L sorozat okostelefonjaihoz. A frissítés jelenleg még csak egyes régiókban érhetõ el, szeptember végére azonban már világszerte hozzáférhetõ lesz. A QuickMemo funkció segítségével a képernyõn megjelenített tetszõleges tartalom – például weboldalak, képek, fotók vagy videók is – azonnal rögzíthetõk és menthetõk. A felhasználók a mentett képernyõre ujjbeggyel írhatnak, rajzolhatnak vagy jegyzetelhetnek. A QuickMemo jegyzetek ezt követõen SMS-ben, chaten vagy e-mailben is megoszthatók másokkal. A frissítés letöltése után az új funkció a hangerõgombok megnyomásával vagy az értesítési sávról érhetõ el.

QuickMemo az LG Optimus L sorozatához

„A QuickMemo az LG által képviselt felhasználói élmény egyik meghatározó funkciója, célja a kommunikáció színvonalának emelése az ötletek személyre szabott megosztásával.” – nyilatkozta Paul Bae, az LG Electronics Mobile Communications Company marketingközpontjának alelnöke. A QuickMemo megjelenését az LG Optimus L sorozatú okostelefonokon a „Lépj kapcsolatba a valósággal” („Connect to What’s Real”) témájú tévéreklám kíséri majd világszerte. A QuickMemo frissítést a készüléktulajdonosok letölthetik az LG Mobile weboldaláról, vagy a helyi szervizközpontokban is kérhetik a telepítését. Az LG Optimus L okostelefon termékcsaládba az LG Optimus L7, L5 és L3 okostelefonok tartoznak, amelyek idõtálló stílust kínálnak teljes funkció- és szolgáltatásválasztékkal, fekete vagy fehér készülékházban.

QuickMemo az LG Optimus L sorozatáhozmessenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei