Promo videón a Pixel 4 Motion Sense

2019.10.03| Phone Arena
Címkék:

Pixel 4

,

Motion Sense


Frissen kikerült bemutató videón láthatjuk a hamarosan bemutatkozó Pixel 4 gesztus érzékelőjét.

A Motion Sense a teljes Pixel 4 családban megtalálható lesz, a funkcióhoz a Google a Soli chipeit használja a kézmozdulatok követésére. Ez év elején a Google adott ki egy videót, amely megmutatta, a Pixel 4 felhasználók hogyan tudnak egyszerű kézmozdulattal például másik dalra ugrani. Jelenleg összesen kilenc zenei stream szolgáltatás támogatja ezt a lehetőséget. A Motion Sense-zel halasztható ébresztő és időzítő, illetve némíthatók bejövő hívások is.

Az első promo videóban ágyban fekvő pár látható, az ébresztő éppen bekapcsol. A nő a telefonhoz gördül, majd oldalra fordított kezét elhúzza a megjelenítő felett, így kapcsolja ki a riasztást. Hasonló gesztus látható a második klipen, ott egy hívás némítást láthatunk, a harmadik videóban a Motion Sense-et dalok átugrására használnak a YouTube-on.

Promo videón a Pixel 4 Motion Sense

A Google Pixel 4 és a Google Pixel 4 XL október 15-én mutatkozik be a Made by Google eseményen 5.7, illetve 6.2 col képátlóval, AMOLED kijelzővel, 90Hz-es frissítési rátával. Mindkét telefon Ambient EQ funkcióval is felszerelt, ez automatikusan beállítja a fehéregyensúlyt gyenge fényviszonyoknál. Mindkét telefonban Snapdragon 855 chipset dolgozik, 6 gigabájt RAM mellett, 64/128 gigabájt választható.

A hátlapi kamera 12.2 megapixeles, f/1.6 fényértékkel. A Pixel családban először megjelent a második hátlapi kamera, 16 megapixel felbontással, ötszörös optikai zoommal. A szelfi kamera az előlapon 8.1 megapixeles. Ujjlenyomat-olvasó nem kerül a Pixel 4-ekbe, cserébe 3D mappinget használó arcfelismerő igen, ez használható a Google Pay mobilfizetéshez is.  

A Pixel 4-be 2800, míg a Pixel 4 XL-be 3700 mAh kapacitású akkumulátor kerül. Gyárilag Android 10 rendszerrel felszereltek és három évig kapják meg az androidos frissítéseket, így még Android 13 is telepíthető lesz a Pixel 4-ekre! Háromféle színben, Just Black, Clearly White és Oh so Orange árnyalatokban kerülnek a piacra.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei